Alive 3D Art Gallery Port Dickson

12:04:00 PM 14 Comments A+ a-


Maaf kengkawan lama tak update blog. Minggu lepas cuti cuti balik kampung semenanjung. Minggu ni encik suami pula cuti datang sabah. kalau dah suami balik sudah pasti blog pun tak berusik. Huu~~

Oh ye.. masa balik kampung tempoh hari daku berpeluang pergi Alive 3D Art Gallery. Terletak di Dataran Segar Lukut bersebelahan dengan pos laju dan klinik 1 Malaysia. tiket masuk dewasa RM15 dan kanak2 RM10. macam hakimi free hari tu.

Sangat teruja tengok gambar2 3D di situ. Lebih2 lagi orang yg pandai bergambar mmg hidup gambar 3D mereka. Jom kita tengok..












So far best la juga masuk sini. Tapi pastikan bateri kamera dan henpon full sebab boleh ambil gambar banyak2.. hehehe


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

14 insan comel komen

Write insan comel komen
Sya Nadia
AUTHOR
12/18/2014 9:23 AM delete

Amboi.. Seronoknya... Gambar yg mcm mona Lisa tu kan.. (eh, mona Lisa ke?) nampak lebih besar dari Korang.. Haha.. Mcm minum dgn gergasi.. Hahaha

Reply
avatar
12/18/2014 9:42 AM delete

murah tu kalu banding kt i-City... best2 boleh pegi ni nnt

Reply
avatar
12/18/2014 12:49 PM delete

Sronok tgk gmbr2 jjjah kat fb tu..

Reply
avatar
12/18/2014 1:33 PM delete

Ohhhhh kt sini rupenye. Huhuhu br je last week g pd heheh. Nk kne g sini jugak la

Reply
avatar
Maria Hasun
AUTHOR
12/18/2014 1:53 PM delete

eh baru buka ke kat sini? tak perna tahu pun

Reply
avatar
eMMe
AUTHOR
12/18/2014 3:06 PM delete

alaa jijah..skit je gambar..tak puas tgk..hhehe.. apsal?bateri hp @kamera low dah ke? alaaa.... best la.. nak lagi.. huk huk huks..

Reply
avatar
eima
AUTHOR
12/18/2014 5:10 PM delete

Waaahhj menarik nanti nk pi ...

Reply
avatar
eamy milea
AUTHOR
12/18/2014 9:08 PM delete

Yg gambar last skali tu paling menarik..coz nampak pelik sgt..jijah lg besar dr hubby awak..hehe

Reply
avatar
Nurain Sazila
AUTHOR
12/19/2014 10:18 AM delete

Nampak macam best je :) :) especially yang part monalisa tu.

Reply
avatar
Nurain Sazila
AUTHOR
12/19/2014 10:18 AM delete

Nampak macam best je :) :) especially yang part monalisa tu.

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
12/19/2014 12:10 PM delete

jijah blog kedua yg ciksu tgk ni
nk kena pergi la.
thanks bagi info.. hihi

Reply
avatar
SalbiahM
AUTHOR
12/22/2014 9:44 AM delete

comel gambar hakimi ngan marilyn monroe tu..hihi

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
12/22/2014 6:11 PM delete

eh, murah pulak ye rm15.. kat sini rm20...

Reply
avatar
12/27/2014 3:54 PM delete

Cantik2 gambar dgn lukisan cantik tu..nk pergi jugaklah nanti

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!