Alive 3D Art Gallery Port Dickson

by - 12:04:00 PM


Maaf kengkawan lama tak update blog. Minggu lepas cuti cuti balik kampung semenanjung. Minggu ni encik suami pula cuti datang sabah. kalau dah suami balik sudah pasti blog pun tak berusik. Huu~~

Oh ye.. masa balik kampung tempoh hari daku berpeluang pergi Alive 3D Art Gallery. Terletak di Dataran Segar Lukut bersebelahan dengan pos laju dan klinik 1 Malaysia. tiket masuk dewasa RM15 dan kanak2 RM10. macam hakimi free hari tu.

Sangat teruja tengok gambar2 3D di situ. Lebih2 lagi orang yg pandai bergambar mmg hidup gambar 3D mereka. Jom kita tengok..












So far best la juga masuk sini. Tapi pastikan bateri kamera dan henpon full sebab boleh ambil gambar banyak2.. hehehe


You May Also Like

14 insan comel komen

  1. Amboi.. Seronoknya... Gambar yg mcm mona Lisa tu kan.. (eh, mona Lisa ke?) nampak lebih besar dari Korang.. Haha.. Mcm minum dgn gergasi.. Hahaha

    ReplyDelete
  2. murah tu kalu banding kt i-City... best2 boleh pegi ni nnt

    ReplyDelete
  3. Sronok tgk gmbr2 jjjah kat fb tu..

    ReplyDelete
  4. Ohhhhh kt sini rupenye. Huhuhu br je last week g pd heheh. Nk kne g sini jugak la

    ReplyDelete
  5. eh baru buka ke kat sini? tak perna tahu pun

    ReplyDelete
  6. alaa jijah..skit je gambar..tak puas tgk..hhehe.. apsal?bateri hp @kamera low dah ke? alaaa.... best la.. nak lagi.. huk huk huks..

    ReplyDelete
  7. Waaahhj menarik nanti nk pi ...

    ReplyDelete
  8. Yg gambar last skali tu paling menarik..coz nampak pelik sgt..jijah lg besar dr hubby awak..hehe

    ReplyDelete
  9. Nampak macam best je :) :) especially yang part monalisa tu.

    ReplyDelete
  10. Nampak macam best je :) :) especially yang part monalisa tu.

    ReplyDelete
  11. jijah blog kedua yg ciksu tgk ni
    nk kena pergi la.
    thanks bagi info.. hihi

    ReplyDelete
  12. comel gambar hakimi ngan marilyn monroe tu..hihi

    ReplyDelete
  13. eh, murah pulak ye rm15.. kat sini rm20...

    ReplyDelete
  14. Cantik2 gambar dgn lukisan cantik tu..nk pergi jugaklah nanti

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!