Merry Christmas & Happy New Year

by - 8:52:00 AM


Kalau kat Sabah ni meriah. sebab kebanyakan sini agama kristian.
setiap tahun pasti ada hadiah untuk kanak-kanak masuk wad sebab sakit dari badan-badan NGO.
angpau, bear, hamper pasti ada..

untuk Doctor n Nurses pun tidak kurang juga walaupun sekadar kek :)
 tanda penghargaan kepada kami yang bekerja tak kira apa perayaan sekali pun..



apa-apa pun mari bekerja di Hari Raya Krismas..
untuk kawan-kawan yang menyambut


Merry Christmas & Happy New Year..


tahun ni last kita sama-sama sambut.. panjang umur kita jumpa lagi ya~~




You May Also Like

10 insan comel komen

  1. Jelesnya.. Dapat kek.. Huhu.. Nak jd nurse jugalah jijah.. :) tp sya jd nurse kat rumah aje lah nampaknya.. Hihi

    ReplyDelete
  2. alhandulillah rezekibkan
    mesti sebak juga walaupon seronok dpt blk ke kg halaman.
    pengalaman berada di tempat org sangat berharga kan jijah..
    kenangan..

    ReplyDelete
  3. happy new year jijahh.welcome to smnanjung heeee

    ReplyDelete
  4. Hi,syok ya meraihkan krismas & new year...2 in 1,nway tahniah dpt berpindah ke semenanjung!

    ReplyDelete
  5. yeay dapat kek :) nanti mesti akan rindui kerja di tempat lama kan :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!