Home Progress: Progress Julai 2015

11:01:00 AM 14 Comments A+ a-


Patutnya dah siap dah..rupanya ada hal tak dapat di elakkan berkaitan dengan pembentungan..terpaksa tangguh kerja sementara waktu untuk settle dengan Majlis Perbandaran.. jadi makin lambat lah siapnya..hukhukhuk :'( 
kawan-kawan lain beli rumah dah dapat kunci.. [nangiss :'(..]

sekarang hal itu dah settle.. baru kerja2 dijalankan seperti biasa.. sekarang ni tengah pasang kabel2 elektrik TNB, tiang elektrik pun dah berdiri megah di sana! 

pembentungan air masalahnya hari tu sebab laluan longkang taman ni akan keluar ke longkang politeknik sebelah. jadi takut tekanan air dari taman ni terlalu laju akan menyebabkan longkang di longkang politeknik tak dapat menampung seterusnya akan berlaku banjir. haihh! tak reti nak explain -_-"





bila elektrik, longkang pembentungan dah siap barulah jalan di tarkan! itu ini hujung tahun lah jugak siapnya..time tu rumah nak siap..time tu juga bersalin memang tak lah..tahun depan nampaknya baru leh  duduk..sobb~~maka bertabahlah..

semalam sign agreement dengan syarikat air (SAINS)! duit air tolak dari deposit rumah nanti..

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

14 insan comel komen

Write insan comel komen
IQ = Iez Qis
AUTHOR
8/13/2015 11:38 AM delete

waahh, bakal dapat rumah sendiri. bestnye

Reply
avatar
BTS
AUTHOR
8/13/2015 12:06 PM delete

sabar..pelan pelan tunggu

Reply
avatar
qaseh dalia
AUTHOR
8/13/2015 1:10 PM delete

Bestnye de rumah sndiri , inshaaAllah dprmudahkan sume urusan

Reply
avatar
Rizziela
AUTHOR
8/13/2015 2:18 PM delete

mesti x sabar nak masuk rumah baru kan...seronoknya

Reply
avatar
Syah
AUTHOR
8/13/2015 4:12 PM delete

Assalamualaikum
Saya jual powerbank,oppo n3,iphone dan gadjet lain
jemput lawat blog saya

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

lawat IG untuk lebih banyak gambar nurnasuha96_
whatsapp +60196117811

Reply
avatar
8/13/2015 9:48 PM delete

orang yang sabar akan dapat yang terbaik :)

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
8/14/2015 8:12 PM delete

tak lama dah .kejap je tu.
yg pntg jaga dirii ye

Reply
avatar
8/17/2015 10:22 PM delete

Tup tap tup tap nnt jijah da smpi hjg thn...

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
8/18/2015 4:04 PM delete

Bertabah jijah...xpe..nanti baby baru..umah baru...yessszaa..

Reply
avatar
Hamelia Hamid
AUTHOR
8/20/2015 12:23 AM delete

Sabar la yunk...emi yg masa book aritu dah siap pun ambik masa jugak..pemaju cakap tahun depan baru dapat kunci coz urusan air n elektrik pun sama ambik masa..skrg masih proses tukar hakmilik lagi huhu

Reply
avatar
adianiez AIDA
AUTHOR
9/03/2015 12:31 PM delete

syok nyer :)
alhamdulillah.
aida br dpt kunci umah.
skang tgh renovate skit skit aje :)

Reply
avatar
9/03/2015 3:47 PM delete

bestnya kak dapat duk rumah baru

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!