Idea Colour Scheme Untuk Ruang Rumah

by - 9:00:00 AM


Padanan warna atau Colour Scheme beri kesan yang cantik untuk hiasan dalaman sesebuah rumah. Anda bebas bermain dengan menggunakan berbagai kombinasi warna untuk menciptakan kesan sesuai mengikut citarasa anda. 

Contoh padanan warna mengikut pilihan warna cat dan perabot. cantik combinationnya kan?? idea untuk rumah baru anda!!













simpan buat rujukan nanti. walaupun bukan interior designer bertauliah tapi sedikit sebanyak info ini dapat membantu untuk membuat pilihan padanan warna untuk ruang kediaman sendiri nanti.




You May Also Like

18 insan comel komen

  1. cantiknya..baru je plan nak deco rumah nnt.blh simpan sbg rujukan

    ReplyDelete
  2. tenkiu jijah..

    kami tengah plan nak cat rumah sewa..
    tengah pening nak cari kaler ape yang okey..

    :)

    t nak tunjuk kat asben..

    ReplyDelete
  3. tqqq...nk simpan gak boleh x?

    ReplyDelete
  4. Bagusnye....bleh tau warna ape yg sesuai match..bestnya lahai...tringin sgt ruang yg colorful gini. Colorful yet sejuk mata memandang..

    Jom jln2 blog akak jom..salam ukhuwah

    ReplyDelete
  5. semua cecantik jijah....aduhaiiii

    ReplyDelete
  6. purple juga menawan hati, tq for sharing jijah, memang sedang cari idea warna untuk bilik anak :)

    ReplyDelete
  7. wah, serius cantik padanan warna ni....

    ReplyDelete
  8. Wah...colurfulnyer...Tapi seriously nak pilih warna cat ialah sesuatu yang menyusahkan...hahahaha

    ReplyDelete
  9. cantikkknyer colour2 tu kan? ceriaaa satu rumah

    ReplyDelete
  10. cantik semuanya tu..bolehlah buat dekat rumah baru nanti

    ReplyDelete
  11. cntik la yg first tu jijah.
    aii, ni yg x sabar nk ddk rumah sndiri ni..

    ReplyDelete
  12. yes. aida pun nak bookmark utk umah baru nanti.
    tu pilihan profesional la kan.
    aida pun x reti sgt...

    ReplyDelete
  13. Mmg sgt2 cantikkkk jijah... sy suka colour yg soft utk bah dlm umah. Rs tenang je..

    ReplyDelete
  14. Nanti nak kena belek blog jijah kalau nak cari balik semua idea2 comel ni hehe

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!