Kami Berhak Di hormati

9:00:00 AM 16 Comments A+ a-


Makin rancak orang kutuk profession jururawat ni kan..



Kami sebagai Nurse WANITA langsung tak hadap nak tengok kemaluan lelaki melainkan itu adalah sebahagian dari tugas kami sendiri. Ko ingat nurse ni suka ke nak ambil kesempatan ke ape. 

Pesakit sendiri tak berdaya nak kencing berak,kekadang mandi pun nurse tolong mandi/lapkan..nak harapkan keluarga, memasing ada tuntutan masa n kerja ..time free je datang melawat....

orang macam ni sombong bodoh! mohon Allah ampun kan dosa che cham ni.. huh!





Kami berhak di hormati!
kami tak minta ucapan terima kasih tapi cukuplah menghormati profession kami..



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

16 insan comel komen

Write insan comel komen
skuterlady
AUTHOR
8/21/2015 9:13 AM delete

sabarlah...tu semua dugaan tu.. yg penting pahala anda yg dapat. teruskan layan pesakit dengan penuh keikhlasan dan sabar... ^_^

Reply
avatar
hurairah
AUTHOR
8/21/2015 9:59 AM delete

Hai sis. Betul tu. Tak kena kat batang hidung diorang tak pe la. Kalo masuk spital... sapa nak uruskan kalo tak nurse seme ni kan.

Sign: Abi was here,
Lawati e-komuniti bola sepak
http://mysoccercommunity.com

Reply
avatar
Amanda Suria
AUTHOR
8/21/2015 10:20 AM delete

erk...sampai macam tu sekali....

Reply
avatar
8/21/2015 11:40 AM delete

apa pun profesion pasti ada yg nak buat hal mcm ni..

cth askar, polis. tu dh byk kena caci.. yg buat mulut ni moga otak tu fkir elok2.. jgn otak kat lutut.. fuhh geram je yui rasa.

Reply
avatar
IQ = Iez Qis
AUTHOR
8/21/2015 12:16 PM delete

tu la, zaman sekarang ni memang tak pandang orang dah kalau nak komen, macam pendapat dia tu teramat la betul dan tak der orang baca

Reply
avatar
8/21/2015 1:15 PM delete

Sokong. setiap pekerjaan patut dan wajib dihormati.

Reply
avatar
Mirabeads azi
AUTHOR
8/21/2015 2:01 PM delete

respect org yang kerja nurse sebab korang punya semangat kental melayan org sakit.

Reply
avatar
8/21/2015 4:50 PM delete

ada jugak fikir macam tu..kalau camtu jangan bagi dia dok hospital

Reply
avatar
husna zahidi
AUTHOR
8/21/2015 7:52 PM delete

bernas kata2 nick iman tu.. knapa laa diorg nleh pikir smpai mcm tu.. ni mesti dlm kpala asyik pikir negatif je.. geram lak rasa..

Reply
avatar
tenku butang
AUTHOR
8/22/2015 11:36 AM delete

Hai.. cakk.. Jemput Join dan memeriahkan Giveaway Birthday Mum & Sister Tengkubutang yang sedang berlansung sekarang yea.. ada lagi "3 HARI" je untuk submit entri.. Pemilihan Pemenang adalah secara Random.. Hadiah berni;ai Lebih RM500 untuk dimenangi.. jom join.. mana tau ini rezeki Anda?? meh meh join.. =)

http://tengkubutang.blogspot.com/2015/08/giveaway-birthday-mum-tengkubutang.html

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
8/22/2015 10:01 PM delete

Sabar ye Jijah.. Ros pun ada baca viral dah di fb.. Apapun kerjaya kita, hormat menghormatilah satu sama lain...

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
8/23/2015 12:29 AM delete

rawag sndiri j la kalau sakit jgn cri klinik atau hospital senang

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
8/23/2015 12:52 PM delete

Manusia kn...tolong slh..xtlg lg slh...payah org mcmni...sabar la ye dear... ;)

Reply
avatar
8/23/2015 2:52 PM delete

Biarkan je spesis mcm ni...kite tgk 1 hari nnt... hidup diorg akn kena mengena dgn 'nurse' jg... ada otak ltk kt lutut

Reply
avatar
Elly Khalid
AUTHOR
8/24/2015 7:07 PM delete

tahniah...MULIA tau tugas sebagai NURSE ni..
CIKGU..DOKTOR.. haishhh.. tanpa NURSE..siapalah kita kalau tak dibantu oleh mereka semasa kita terlantar di hospital tuuu...

Alhamdulillah..selama saya masuk wad (masa pregnant je..)...hihiih.. NURSE di Hospital Putrajaya memang terbaik.. terima kasih!!..

Jasa kalian...amat berharga... jgn sedih2 ye.. chill sikit... ;)

Ceria2 ke blog Elly...
MY BUSINESS, MY LOVE, MY PASSION ~ BISNES SHAKLEE TURUN TEMURUN...

Reply
avatar
adianiez AIDA
AUTHOR
9/03/2015 12:18 PM delete

aida faham. bila kerjaya kita dikutuk, memang sakit ati.
mudah aje org nak kutuk. krn nila setitik abis rosak susu sebelanga kan.
jiran jiran aida ramai nurse.
nurse penting dlm idup kita.
sape la yg x sakit kan :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!