Kami Berhak Di hormati

by - 9:00:00 AM


Makin rancak orang kutuk profession jururawat ni kan..



Kami sebagai Nurse WANITA langsung tak hadap nak tengok kemaluan lelaki melainkan itu adalah sebahagian dari tugas kami sendiri. Ko ingat nurse ni suka ke nak ambil kesempatan ke ape. 

Pesakit sendiri tak berdaya nak kencing berak,kekadang mandi pun nurse tolong mandi/lapkan..nak harapkan keluarga, memasing ada tuntutan masa n kerja ..time free je datang melawat....

orang macam ni sombong bodoh! mohon Allah ampun kan dosa che cham ni.. huh!





Kami berhak di hormati!
kami tak minta ucapan terima kasih tapi cukuplah menghormati profession kami..



You May Also Like

16 insan comel komen

  1. sabarlah...tu semua dugaan tu.. yg penting pahala anda yg dapat. teruskan layan pesakit dengan penuh keikhlasan dan sabar... ^_^

    ReplyDelete
  2. Hai sis. Betul tu. Tak kena kat batang hidung diorang tak pe la. Kalo masuk spital... sapa nak uruskan kalo tak nurse seme ni kan.

    Sign: Abi was here,
    Lawati e-komuniti bola sepak
    http://mysoccercommunity.com

    ReplyDelete
  3. erk...sampai macam tu sekali....

    ReplyDelete
  4. apa pun profesion pasti ada yg nak buat hal mcm ni..

    cth askar, polis. tu dh byk kena caci.. yg buat mulut ni moga otak tu fkir elok2.. jgn otak kat lutut.. fuhh geram je yui rasa.

    ReplyDelete
  5. tu la, zaman sekarang ni memang tak pandang orang dah kalau nak komen, macam pendapat dia tu teramat la betul dan tak der orang baca

    ReplyDelete
  6. Sokong. setiap pekerjaan patut dan wajib dihormati.

    ReplyDelete
  7. respect org yang kerja nurse sebab korang punya semangat kental melayan org sakit.

    ReplyDelete
  8. ada jugak fikir macam tu..kalau camtu jangan bagi dia dok hospital

    ReplyDelete
  9. bernas kata2 nick iman tu.. knapa laa diorg nleh pikir smpai mcm tu.. ni mesti dlm kpala asyik pikir negatif je.. geram lak rasa..

    ReplyDelete
  10. Hai.. cakk.. Jemput Join dan memeriahkan Giveaway Birthday Mum & Sister Tengkubutang yang sedang berlansung sekarang yea.. ada lagi "3 HARI" je untuk submit entri.. Pemilihan Pemenang adalah secara Random.. Hadiah berni;ai Lebih RM500 untuk dimenangi.. jom join.. mana tau ini rezeki Anda?? meh meh join.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/2015/08/giveaway-birthday-mum-tengkubutang.html

    ReplyDelete
  11. Sabar ye Jijah.. Ros pun ada baca viral dah di fb.. Apapun kerjaya kita, hormat menghormatilah satu sama lain...

    ReplyDelete
  12. rawag sndiri j la kalau sakit jgn cri klinik atau hospital senang

    ReplyDelete
  13. Manusia kn...tolong slh..xtlg lg slh...payah org mcmni...sabar la ye dear... ;)

    ReplyDelete
  14. Biarkan je spesis mcm ni...kite tgk 1 hari nnt... hidup diorg akn kena mengena dgn 'nurse' jg... ada otak ltk kt lutut

    ReplyDelete
  15. tahniah...MULIA tau tugas sebagai NURSE ni..
    CIKGU..DOKTOR.. haishhh.. tanpa NURSE..siapalah kita kalau tak dibantu oleh mereka semasa kita terlantar di hospital tuuu...

    Alhamdulillah..selama saya masuk wad (masa pregnant je..)...hihiih.. NURSE di Hospital Putrajaya memang terbaik.. terima kasih!!..

    Jasa kalian...amat berharga... jgn sedih2 ye.. chill sikit... ;)

    Ceria2 ke blog Elly...
    MY BUSINESS, MY LOVE, MY PASSION ~ BISNES SHAKLEE TURUN TEMURUN...

    ReplyDelete
  16. aida faham. bila kerjaya kita dikutuk, memang sakit ati.
    mudah aje org nak kutuk. krn nila setitik abis rosak susu sebelanga kan.
    jiran jiran aida ramai nurse.
    nurse penting dlm idup kita.
    sape la yg x sakit kan :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!