DIY/Reused Cardboard Box

by - 9:00:00 AM


Dengan menggunakan barang terpakai seperti cardboard box,paper roll kita boleh melakukan DIY.
Hasilnya seperti ini. Kreatif bukan??











Kreatifnyaa la kann!! Parking dulu dalam blog ni. Mana tahu bila "RAJIN" nanti boleh try buat. bila rajin tu tak tahunya bila..mihmihmih




You May Also Like

16 insan comel komen

  1. Assalamualaikum..selamat pagi...
    Nieyl singgah di sini =)
    boleh jadi sumber inspirasi nie =)
    thanks

    ReplyDelete
  2. kretip betul la.. yang saya ni, asal nampak kotak kosong je buang. pastu mula la sibuk nak beli kotak comel-comel kat kedai..

    ReplyDelete
  3. zaman sekolah dlu smgt jgk buat bende2 DIY nih hihi

    ReplyDelete
  4. comelnya kotak bentuk sheep tu :)

    ReplyDelete
  5. memang kreatif sangat nih...kalau akak kerastangan memang tak menjadi la hihi

    ReplyDelete
  6. cantik2nya.kita pernah buat letak plastik..hehe..nanti leh buat letak dalam lemari plak la =)

    ReplyDelete
  7. rajin semua boleh .. klu malas beli je

    ReplyDelete
  8. Cantik2 bekas tu... kalau rajin semua pun boleh jadi.. hehehe

    ReplyDelete
  9. kreatif cntik cntik pulakk tu

    ReplyDelete
  10. kreatif dan cantik..kena rajinlah nak buat ni kan Jijah

    ReplyDelete
  11. mmg kreatif sungguh ni... tp tu la, akak malas @ xminat nak buat bnda2 camni.. hihi

    ReplyDelete
  12. aida minat gak buat gini.
    dgn anak2 dara berdua tu.
    just xde masa lagi aje :)

    ReplyDelete
  13. Jom kita pakat seru mood rajin hehe

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!