DIY/Reused Cardboard Box

9:00:00 AM 16 Comments A+ a-


Dengan menggunakan barang terpakai seperti cardboard box,paper roll kita boleh melakukan DIY.
Hasilnya seperti ini. Kreatif bukan??











Kreatifnyaa la kann!! Parking dulu dalam blog ni. Mana tahu bila "RAJIN" nanti boleh try buat. bila rajin tu tak tahunya bila..mihmihmih




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

16 insan comel komen

Write insan comel komen
Nieyl
AUTHOR
8/05/2015 9:11 AM delete

Assalamualaikum..selamat pagi...
Nieyl singgah di sini =)
boleh jadi sumber inspirasi nie =)
thanks

Reply
avatar
8/05/2015 9:21 AM delete

kalau rajin mmg mnjd =)

Reply
avatar
nur anis
AUTHOR
8/05/2015 9:25 AM delete

kretip betul la.. yang saya ni, asal nampak kotak kosong je buang. pastu mula la sibuk nak beli kotak comel-comel kat kedai..

Reply
avatar
saye niza
AUTHOR
8/05/2015 10:02 AM delete

zaman sekolah dlu smgt jgk buat bende2 DIY nih hihi

Reply
avatar
Farhain Azmi
AUTHOR
8/05/2015 10:39 AM delete

comelnya kotak bentuk sheep tu :)

Reply
avatar
aryan azra
AUTHOR
8/05/2015 10:50 AM delete

memang kreatif sangat nih...kalau akak kerastangan memang tak menjadi la hihi

Reply
avatar
Iza Fiza
AUTHOR
8/05/2015 11:04 AM delete

cantik2nya.kita pernah buat letak plastik..hehe..nanti leh buat letak dalam lemari plak la =)

Reply
avatar
skuterlady
AUTHOR
8/05/2015 12:25 PM delete

wahh... menarik tu...

Reply
avatar
eima
AUTHOR
8/05/2015 4:27 PM delete

rajin semua boleh .. klu malas beli je

Reply
avatar
Nora Karim
AUTHOR
8/06/2015 2:13 AM delete

Cantik2 bekas tu... kalau rajin semua pun boleh jadi.. hehehe

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
8/06/2015 12:42 PM delete

kreatif cntik cntik pulakk tu

Reply
avatar
8/06/2015 2:48 PM delete

kreatif dan cantik..kena rajinlah nak buat ni kan Jijah

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
8/07/2015 7:14 PM delete

mmg kreatif sungguh ni... tp tu la, akak malas @ xminat nak buat bnda2 camni.. hihi

Reply
avatar
adianiez AIDA
AUTHOR
8/12/2015 1:32 PM delete

aida minat gak buat gini.
dgn anak2 dara berdua tu.
just xde masa lagi aje :)

Reply
avatar
Hamelia Hamid
AUTHOR
8/20/2015 12:47 AM delete

Jom kita pakat seru mood rajin hehe

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!