Takde Istilah Privasi Dalam Hidup Seorang Ibu

by - 1:13:00 PM





Begini la bila dah jadi ibu. Takde istilah privasi. Kadangkadang nak lepaskan hajat terpaksa bawa si kecik sekali.

Macam hakimi sampai sekarang mandi dengan mama. Asal mama nak mandi sorang dia dah menangis sambil ketuk pintu bilik air. Seorang ibu mana lah boleh tahan kalau anak menangis kan..

Melainkan kalau dia tidur dapat la mama mandi lelama..

So korang bagaimana??
Like if u can related!!

Posted via Blogaway

You May Also Like

17 insan comel komen

  1. jijah..give me five..sama kes.
    anak yong, zulaikha asal nak mandi je..dia pun melalak ketuk pintu nak ikut.
    Kadang-kadang bawa masuk toilet sekali

    ReplyDelete
  2. Setakat ni xde lagi bw masuk anak dlm toilet akn buat sesuatu supaya die xnangis masa ummi die mandi..

    ReplyDelete
  3. Salam...
    Singgah petang...

    ReplyDelete
  4. SELAMAT PETANG..SYIRA SINGGAH BLOGWALKING :D
    NAK TAK SYIRA PROMOTE BLOG DAN IG ??
    TINGGALKAN LINK DI PAGE BOG SYIRA LOKMAN
    https://www.facebook.com/syiralokman5

    TERIMA KASIH :)

    ReplyDelete
  5. macam tu la kehidupan dengan anak-anak... tapi bahagia kan.. nanti depa besaq dah jadi rinduuuu dengan hingaq bingaq waktu depa kecik kan (^___^)

    ReplyDelete
  6. ahaha..tengok gambar je,memang like la..sebab akak pun selalu gak begini.nak buat macam mana kan.dah anak ketuk-ketuk pintu tandas dari luar.bawa sekali je la.no choice.

    ReplyDelete
  7. hehe jijah. tula nak mandi lelama pon kalau abah die ada temankan dorang. Kalau x, mandi ckup syarat jela jwbnya. huhuh

    ReplyDelete
  8. hahaha... betul tu... dah jadi ibu ni baru merasai apa yang mak kita rasa sepanjang jaga kitak kecik2 dulu...

    ReplyDelete
  9. itulah kan..kasih seorang ibu..bawak kemana saje :)

    ReplyDelete
  10. Dulu macam tu jugak..Tapi skrg dah train Ammar tak leh masuk toilet sama-sama.

    ReplyDelete
  11. Hohoho..jap lg ayut plak jd gini..tepuk dahi jela nnt..haha

    ReplyDelete
  12. Totally agreed!!! Sampaikan tengah2 malam nak buang air pun blh dia bangun n nangis2 nak ikut masuk tandas sekali huhuhu

    ReplyDelete
  13. hahahaha...btulll..slllu bawak je sama2 dlm toilet sbb asik dok nangis klo tinggalkn dia

    ReplyDelete
  14. sama la
    x dpt nak elak huhuhu
    lari masuk je comfirm ada org ketuk pintu. bila x buka nangis.. sudahnya rela dalam terpaksa bawa msk skali.

    ReplyDelete
  15. so far tak pernah jadik gini la jijah.
    tapi anak2 meraung2 depan pintu, ketuk pintu tandas sampai nak pecah, ada ler :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!