Monday, August 24, 2015

New Laptop HP!



Yey.. mama dah ada new laptop.. 
boleh la mama berblogging dengan senang hati pasni. Hehe



tak mampu nak pakai Apple.. beli HP pun jadilah..
nak beli ASUS takde stok pula..lagipun harga sama.. rembat jelah HP ni..
sekadar dapat blogging, dengar muzik, tengok movie jadilah ^___^

sila berkhidmat lebih lama ye si blackyHP..muahhh xoxo




Posted via Blogaway

12 comments:

  1. waahh, bestnye dapat laptop baru~ IQ pun nak sruh husband belikan laptop HP jugak, performance bagus katanya

    ReplyDelete
  2. : best nye jijah beli laptop baru... macam nak beli jee.. hehehe~

    ReplyDelete
  3. mesti bersemangatkan nak update blog sebab dah ada gadget baru :D

    ReplyDelete
  4. yeay yeatu brulah lancar xtvt berblogging, kan !
    semoga hp baik baik aja dgn mama jijah :)

    ReplyDelete
  5. HP pun ok jijah, antara brand yg ok. Linda masih lg pkai lptop lama, sony vaio tetap di hati.. lame x jenguk blog jijah ni. Ada masa jom la singgah blog linda ye..tu pun da berkurun x update :)

    ReplyDelete
  6. wow!! tambah koleksi... selalu org kata makin lama makin malas... tak tau lah... orang kata... ekekekeke

    ReplyDelete
  7. tahniah. PG da lama tak pakai laptop since rosak hari tu :)

    ReplyDelete
  8. wahh boleh belogpecut lepas ni :)

    ReplyDelete
  9. oh hooooo patut laa dari td ada bau2 kedai ;-)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!