Thursday, December 17, 2015

Aktifkan Balik Ahli AVON



Bertahun tak aktif AVON.. !!
sebab bukan nak beli produk tiap bulan kan..
last-last terkubur begitu saja...
Tetiba tergerak hati nak jadi ahli avon balik memandangkan bedak compact dah habis..mihmihmih

So, 
RM5 ahli dan beli barangan lebih rm20..
Register balik jadi ahli... 



ehh! bukannya pakai maskara, eyeliner pun! tapi terasa nak beli.. pengaruh adik baby kot.. hehehe
bulan disember ni kempen menarik! paling suka beg avon tu..! 
Beg avon ni besarr tau.. banyak poket lagi.. so boleh bawa baju ibu ke hospital nanti..!
sukaaaa sangat!!


19 comments:

  1. Tetibe rase mcm nak aktifkan avon balik jugaq, hehe!

    ReplyDelete
  2. xpernah jadi ahli..tpi suke sgt beli brg avon...nak2 perfume dgn b**..hihi

    ReplyDelete
  3. time duduk Sabah dulu saya pun x aktif beli barang di avon sebab harga mahal kat sana
    sejak duduk perak ni..memang every month beli barang kat sana..tapi belum ada niat nak menjual

    ReplyDelete
  4. suke eyeliner avon..
    cantik..

    minyak wangi pon suke..
    tapi sebab avon jauh ..
    dah tak dapat nak bli..

    ReplyDelete
  5. CF pon dah bertahun tak membeli barangan avon.
    dulu beli guna kad mak je. hihihi.
    suka kumpul brooch avon :)
    beg tu... CF pon mcm berkenan je ^^

    ReplyDelete
  6. lama da xbeli brgn avon...lgpun skrg guna mary kay.

    ReplyDelete
  7. sy beli avon pun kalu barangan dalam ada diskaun hahahah

    ReplyDelete
  8. nak dapat beg tu kene beli barang or bole je beli beg tu???

    ReplyDelete
  9. ciksu bla nampak beg cntik lg la..hikhiks
    sanggup beli memacam semata nak beg.
    payung pon suka collect yg avon. nak nak keperluan dalaman. mmg suka brgan avon..

    ReplyDelete
  10. @Putri jijah pun xde nak menjual.. pakai sendiri je

    ReplyDelete
  11. @: Capital N : kalau jadi ahli kena beli barang dlm muka surat tertentu.. tp kalau beli gan org boleh je beli terus

    ReplyDelete
  12. jadi gak member Avon tapi tak aktif.. kalo beli mesti perfume je la kot..
    and lingerie diorang okay gak..

    ReplyDelete
  13. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  14. emi punye membership shuben dah tolong renewkan masa kat kampung baru2 ni.. hehe

    ReplyDelete
  15. Dlu memang sopim kat avon....la ni tak da..hihi

    ReplyDelete
  16. Xblh pkai lipstik avon. Hbis bbir jd lebam. Huuu.. Seriau nengoknya..

    ReplyDelete
  17. aida akan beli sebulan skali.
    bila dpt gaji.
    tak beli byk pun , jijah.
    just nak aktif kan keahlian.
    1 lipstik. kekadang 1 deoderan.
    beg la. itu la....
    brg avon memang cantik.

    ReplyDelete
  18. tak pernah jadi ahli avon..biasa beli kat ahli avon je :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!