Aktifkan Balik Ahli AVON

3:00:00 PM 19 Comments A+ a-



Bertahun tak aktif AVON.. !!
sebab bukan nak beli produk tiap bulan kan..
last-last terkubur begitu saja...
Tetiba tergerak hati nak jadi ahli avon balik memandangkan bedak compact dah habis..mihmihmih

So, 
RM5 ahli dan beli barangan lebih rm20..
Register balik jadi ahli... 



ehh! bukannya pakai maskara, eyeliner pun! tapi terasa nak beli.. pengaruh adik baby kot.. hehehe
bulan disember ni kempen menarik! paling suka beg avon tu..! 
Beg avon ni besarr tau.. banyak poket lagi.. so boleh bawa baju ibu ke hospital nanti..!
sukaaaa sangat!!


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

19 insan comel komen

Write insan comel komen
YieN
AUTHOR
12/17/2015 9:06 AM delete

Tetibe rase mcm nak aktifkan avon balik jugaq, hehe!

Reply
avatar
misz sheyla
AUTHOR
12/17/2015 10:56 AM delete

xpernah jadi ahli..tpi suke sgt beli brg avon...nak2 perfume dgn b**..hihi

Reply
avatar
Putri
AUTHOR
12/17/2015 11:03 AM delete

time duduk Sabah dulu saya pun x aktif beli barang di avon sebab harga mahal kat sana
sejak duduk perak ni..memang every month beli barang kat sana..tapi belum ada niat nak menjual

Reply
avatar
InaYusoff
AUTHOR
12/17/2015 11:07 AM delete

suke eyeliner avon..
cantik..

minyak wangi pon suke..
tapi sebab avon jauh ..
dah tak dapat nak bli..

Reply
avatar
Nurul Faiz
AUTHOR
12/17/2015 9:11 PM delete

CF pon dah bertahun tak membeli barangan avon.
dulu beli guna kad mak je. hihihi.
suka kumpul brooch avon :)
beg tu... CF pon mcm berkenan je ^^

Reply
avatar
12/17/2015 10:59 PM delete

lama da xbeli brgn avon...lgpun skrg guna mary kay.

Reply
avatar
dear anies
AUTHOR
12/18/2015 12:18 PM delete

sy beli avon pun kalu barangan dalam ada diskaun hahahah

Reply
avatar
: Capital N :
AUTHOR
12/18/2015 1:00 PM delete

nak dapat beg tu kene beli barang or bole je beli beg tu???

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
12/18/2015 2:06 PM delete

ciksu bla nampak beg cntik lg la..hikhiks
sanggup beli memacam semata nak beg.
payung pon suka collect yg avon. nak nak keperluan dalaman. mmg suka brgan avon..

Reply
avatar
12/18/2015 2:07 PM delete

@Putri jijah pun xde nak menjual.. pakai sendiri je

Reply
avatar
12/18/2015 2:08 PM delete

@: Capital N : kalau jadi ahli kena beli barang dlm muka surat tertentu.. tp kalau beli gan org boleh je beli terus

Reply
avatar
12/20/2015 8:55 AM delete

jadi gak member Avon tapi tak aktif.. kalo beli mesti perfume je la kot..
and lingerie diorang okay gak..

Reply
avatar
Dewi Aja
AUTHOR
12/20/2015 2:00 PM delete

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Reply
avatar
Fiqah Feeona
AUTHOR
12/23/2015 9:15 AM delete

Fiqa pun suka AVON

Reply
avatar
Hamelia Hamid
AUTHOR
12/23/2015 12:00 PM delete

emi punye membership shuben dah tolong renewkan masa kat kampung baru2 ni.. hehe

Reply
avatar
nini
AUTHOR
12/23/2015 4:57 PM delete

Dlu memang sopim kat avon....la ni tak da..hihi

Reply
avatar
sya mimie
AUTHOR
12/26/2015 4:01 PM delete

Xblh pkai lipstik avon. Hbis bbir jd lebam. Huuu.. Seriau nengoknya..

Reply
avatar
adianiez AIDA
AUTHOR
12/28/2015 2:08 PM delete

aida akan beli sebulan skali.
bila dpt gaji.
tak beli byk pun , jijah.
just nak aktif kan keahlian.
1 lipstik. kekadang 1 deoderan.
beg la. itu la....
brg avon memang cantik.

Reply
avatar
12/30/2015 5:36 PM delete

tak pernah jadi ahli avon..biasa beli kat ahli avon je :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!