Habiskan Annual Leave

8:00:00 AM 7 Comments A+ a-


Dua minggu lepas,
4 hari cuti adik ipar kahwin, syif malam dua hari sambung balik cuti lima hari majlis bertandang belah lelaki di Kuantan, Pahang.

Hari ini dan esok cuti  lagi dua hari.
Nikmatnya banyak sangat cuti..!!
hahaha

Sekarang ni tinggal 15 hari lagi annual leave..
banyak ke sikit eh...??
balance annual leave bawa ke tahun depan... masukkan 5 hari je dalam GCR untuk pencen nanti.. inshaaAllah :)

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

7 insan comel komen

Write insan comel komen
Hamelia Hamid
AUTHOR
12/07/2015 11:26 AM delete

baaanyaakkk...jeles ok...huhu...emi ada balance lagi 3 hari je untuk taun ni..simpan untuk forward tahun depan je la kot...dah x dapat simpan GCR huhu

Reply
avatar
Rizziela
AUTHOR
12/07/2015 2:18 PM delete

untungnya orang dapat banyak cuti..sy ada balance sikit ajer lg untuk anak sekolah nanti

Reply
avatar
12/07/2015 8:42 PM delete

banyak nyeee AL hehe.. bleh pegi jalan2.

Reply
avatar
aryan azra
AUTHOR
12/08/2015 2:32 PM delete

banyak juga tu jiejah tapi akak punya cuti lagi banyak nih...dari oktober sampai dis ni nak kena abiskan 5hari baki cuti yg lepas2 kalau tidak burn...hehehe

Reply
avatar
dear anies
AUTHOR
12/10/2015 6:27 PM delete

byk tuuuuu sy dah habis trs ekekekek

Reply
avatar
sya mimie
AUTHOR
12/15/2015 8:32 AM delete

Seronoknya dpt bercuti. Kita hri2 cuti & bekerja tnpa gji. Hihi.. Xthu la bila akn dpt pergi bercuti yng sebenar. :)

Reply
avatar
12/30/2015 6:03 PM delete

seronoklah menghabiskan AL :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!