Habiskan Annual Leave

by - 8:00:00 AM


Dua minggu lepas,
4 hari cuti adik ipar kahwin, syif malam dua hari sambung balik cuti lima hari majlis bertandang belah lelaki di Kuantan, Pahang.

Hari ini dan esok cuti  lagi dua hari.
Nikmatnya banyak sangat cuti..!!
hahaha

Sekarang ni tinggal 15 hari lagi annual leave..
banyak ke sikit eh...??
balance annual leave bawa ke tahun depan... masukkan 5 hari je dalam GCR untuk pencen nanti.. inshaaAllah :)

You May Also Like

7 insan comel komen

  1. baaanyaakkk...jeles ok...huhu...emi ada balance lagi 3 hari je untuk taun ni..simpan untuk forward tahun depan je la kot...dah x dapat simpan GCR huhu

    ReplyDelete
  2. untungnya orang dapat banyak cuti..sy ada balance sikit ajer lg untuk anak sekolah nanti

    ReplyDelete
  3. banyak nyeee AL hehe.. bleh pegi jalan2.

    ReplyDelete
  4. banyak juga tu jiejah tapi akak punya cuti lagi banyak nih...dari oktober sampai dis ni nak kena abiskan 5hari baki cuti yg lepas2 kalau tidak burn...hehehe

    ReplyDelete
  5. byk tuuuuu sy dah habis trs ekekekek

    ReplyDelete
  6. Seronoknya dpt bercuti. Kita hri2 cuti & bekerja tnpa gji. Hihi.. Xthu la bila akn dpt pergi bercuti yng sebenar. :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!