Pirate Coffee Port Dickson

by - 2:00:00 PM


Sana sini viralkan kesedapan Pirate Coffee ni..
terasa teringin juga nak merasainya..
lebih lebih lagi ada seseorang itu mengidam.. mihmihmih


Pirate Coffee orang kata rasanya ala Starbuck! tapi Starbuck pun haku tak pernah rasa.. wakaka :p
suami beli Pirate Coffee perisa Mocha! 



sedap juga hanya RM4 secawan.. murahh kan..




warga Port Dickson boleh dapati di 

Butik Arissa Ariana
PD Sunggala Gateaway
Port Dickson


You May Also Like

12 insan comel komen

  1. Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@my.zalora.com jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

    ReplyDelete
  2. bilaa laa agaknya pirate coffe nii datang labuan.. haha T_T

    ReplyDelete
  3. blm merasa lg
    di setiawangsa pon ada juga ni

    ReplyDelete
  4. tak pernah dengar lagi nama ni..tp perasan, sekrang ni banyak betul lah coffee yg ala starbuck ni muncul..macm-macam nama, katanya semua sedap-sedap... mmm...teringin nak try..

    ReplyDelete
  5. famous kopi2 macam ni skrang kan..

    ReplyDelete
  6. uihh sdpnya.. dh la skrg tgh ketagih coffee2 mcm ni

    ReplyDelete
  7. Selalu jugak minum pc ni.. Jenuh nak beratur

    ReplyDelete
  8. sedapnyaa tengok coffee tu

    ReplyDelete
  9. kalu jijah nk tau 8th street coffee yg sy minum tempohari tu adalah bekas pirate coffee. dia 'berpisah' dgn PC n buat biz sendiri

    ReplyDelete
  10. @dear anies oh yeker... patutlah lebih kurang sama jer..hehe

    ReplyDelete
  11. Alamak.. X blh nk minum mocha.. Tp msti sdap kn..

    ReplyDelete
  12. sedap! puas hati dapat minum segelas bear tapi ada yang kurang kaw

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!