Tuesday, March 22, 2016

Nur Zahwa Si Botak Cin


Lepas Nur Zahwa cukur jambul hari tu memang plan nak botakkan dia.. tapi nasib tak baik dia warded pula..jadi tak nak  tangguh lagi, mama terus botakkan dia pada usia 46 hari..

dah la rambut zahwa jenis lebat semua tak berani nak botakkan..last-last  ke salon la kita.. pastu bawa rambutnya pergi timbang. 3.13gm juga  tu rambutnya tauu!!



bila botak ni mama gayakan zahwa dengan  headband  comel  comel la :) 
alahaiii.... rindu pula  rambut lebat zahwa ni...sobb~~



Moga rambut zahwa cepat panjang ..boleh mama dandan dan tocangkan pula...mihmihmih



10 comments:

  1. comel bah dia botak..dia warded kenapa jijah

    ReplyDelete
  2. Comel..bby walaupun botak tetap comel

    ReplyDelete
  3. hihi...menimbang jugak rambut c baby. mesti nak bayar dgn harga emas tu kan

    ReplyDelete
  4. comel zahwa. Sure cepat tumbuh dan lebat balik tu jijah. macam dzikri. hari ni potong, 3 hari lepas tu tumbuh dah lebat lak tu.

    ReplyDelete
  5. dah botak.. seronok kan dpt tocangkan rambut ank. nmpak kemas je

    nape zahwa warded jijah??

    ReplyDelete
  6. Hye comellll. Gewammmm aunty tengok awak. Hehe !

    ReplyDelete
  7. tak sabar lah tu nak mentocangkan rambut zahwa ye jijah..tunggu besar sikit :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!