Wordless Wednesday [14]- Long Distance Married

8:00:00 PM 24 Comments A+ a-




huhuhu nampaknya betul betul sebulan sekali dapat jumpa husband :(

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

24 insan comel komen

Write insan comel komen
4/04/2012 9:13 AM delete

alahai..sbr ea syg..dugaan .. t pasti ada nikmatnya tersndiri ..

Reply
avatar
azam
AUTHOR
4/04/2012 9:17 AM delete

cubaan dan cabaran ni....

xpe.....sabar

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
4/04/2012 9:22 AM delete

huuu..sabar ye jijah..:)

Reply
avatar
4/04/2012 9:26 AM delete

alahai sedihny.........:(

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
4/04/2012 10:06 AM delete

psgn yg banyak dugaan ne adalah psgn yg paling bahagia kelak.. :)

smile~

Reply
avatar
Myra Jay
AUTHOR
4/04/2012 10:47 AM delete

Sabar ye dear..
Memang akan menguji kita tapi pasti ada hikmahnya..

Sama cam MJ dulu masa memula kawen long distance jugak, tapi alhamdulillah hikmahnya tak sampai setahun kawen hubby dapat tukar :)
Smpai sekarang duduk sekali :D

Reply
avatar
puan.mila
AUTHOR
4/04/2012 11:06 AM delete

sabar ye jijah..fhm prsaan jijah..mesti rindu mbuak2..mila brpisah 3 hri pun dh gelabah rindu. :)

Reply
avatar
4/04/2012 11:23 AM delete

nasib baek ada teddy bear & bantal peluk kan bleh gak wt lepas rindu...sabarlh jijah

Reply
avatar
nasha_libra
AUTHOR
4/04/2012 11:26 AM delete

salam jijah...
kte pun senasib dgn jijah,2 ke 3 minggu skali baru jumpa asben jgk,nama je army tapi sama je gayanya...harap2 kte 2 sama2 sabar n tabah kan,huhu...;)

Reply
avatar
nasha_libra
AUTHOR
4/04/2012 11:27 AM delete

salam jijah...
kte pun senasib dgn jijah,2 ke 3 minggu skali baru jumpa asben jgk,nama je army tapi sama je gayanya...harap2 kte 2 sama2 sabar n tabah kan,huhu...;)

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
4/04/2012 12:47 PM delete

huhuhu..sabar ye syg :)

Reply
avatar
Elie Lily
AUTHOR
4/04/2012 1:30 PM delete

alahai..cumil je rindu rinduan pengantin ni! hehe

Reply
avatar
Fiksyida
AUTHOR
4/04/2012 5:02 PM delete

Be strong dear....

Reply
avatar
4/04/2012 5:18 PM delete

@ecadwinkyasha InsyaAllah Ameen..semoga begitu :)

Reply
avatar
4/04/2012 5:19 PM delete

@puan.mila baru 3 hari..cube tukar tempat sebulan sekali jumpa pulak..huhuhu

Reply
avatar
4/04/2012 6:01 PM delete

sabar la kak.. nanti jumpe lepaskan la rindu tu

Reply
avatar
4/04/2012 8:01 PM delete

@faridah nazurah nanti jumpa tu yg tak pasti yang.. huhuhu :(

Reply
avatar
4/04/2012 9:17 PM delete

sabar ye jijah..tak lama lagi je tu

Reply
avatar
Mummy Adriana
AUTHOR
4/04/2012 10:38 PM delete

aloooo ciannya...cmne nak cpt ader baby nie! hehe gurauuu je..mummy dulu bercinta je long distance! kawin dok skali ha...berkorban tau dr JB ke Kedah..:)

Reply
avatar
4/05/2012 12:32 AM delete

@Mummy Adriana tu la mummy.. tak lekat2 lagi bila berjauhan ni.. huhuhu dari bercinta sampai sekarang long distance je.. sedih tol :(

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
4/05/2012 12:38 AM delete

xpe.de hikmah smua ni.lgi kukuhkn hbgn ni.jauh dmata dkt dhati..

eh mcm iklan lak

Reply
avatar
4/05/2012 12:47 AM delete

@MaYa MustWany tu la harap2 tak berpanjangan berjauhan ni..

Reply
avatar
Izan Ishak
AUTHOR
4/05/2012 2:43 PM delete

kena banyakkan bersabar ye cik jijah.. insyaAllah, mana tau ada rezki lepas ni boleh dok sekali kan.

Reply
avatar
4/06/2012 12:19 AM delete

@Izan Ishak Amin amin.. InsyaAllah dapat duduk sekali dengan suami.. doakan jijah kak!

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!