Nak Hantar Husband Balik Dah :(

5:00:00 PM 17 Comments A+ a-




malam semalam (sabtu) husband balik PD.. 
sekarang kan husband daku praktikal kat bukit bintang.. even dekat KL pon dia bukan boleh balik sesuka hati...huhuhu

hari ni hari ahad nak hantar dia pulang ke Klang dah....
takpe, even dapat jumpa sekejap pon jadi lah kan...

happy sangat-sangat dia dapat balik. almaklumlah daku kan monthly wifey. hahahaha

jijah tabah! yeyyy yeyy!! huhuhuhu

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

17 insan comel komen

Write insan comel komen
Fiksyida
AUTHOR
4/08/2012 7:22 PM delete

Takpe kak...
Kumpul rindu byk2 dulu..
Harap kak bahagia dng suami selamanya (:

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
4/08/2012 8:01 PM delete

sabar2..sesekali balik tu yg rindu makin mendalam tu..

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
4/08/2012 8:38 PM delete

tapi klu bb ni dekat sikit la kan jijah..dri sblm ni

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
4/09/2012 1:06 AM delete

yer..tabah jiejah tabah...sume ni smntara insayllah korang akan berdekatan nnt..

Reply
avatar
afzalsukasuki
AUTHOR
4/09/2012 8:57 AM delete

hepi ada makna tu jijah kahkahkah :D

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
4/09/2012 11:19 PM delete

yeay jijah tabah :-)

Reply
avatar
4/09/2012 11:38 PM delete

@Fiksyida tq yunk.. harap2 rindu tu berpanjangan.. insyaAllah.

Reply
avatar
4/09/2012 11:40 PM delete

@MaYa MustWany haah dekat sikit la yunk. tp dapat balik sehari je. ok la dr tak jumpa lgsung..

Reply
avatar
4/09/2012 11:40 PM delete

@Azhafizah[フィザ] hehe harap2 dapat jumpa balik lagi... heeeeee kalau boleh nak duk bawah ketiak je tau.. huhuhu

Reply
avatar
4/09/2012 11:41 PM delete

@shida'R InsyaAllah Amin.. tu doa jijah tak pernah putus..

Reply
avatar
4/09/2012 11:41 PM delete

@afzalsukasuki haip haip.. org kawen je tau. hahaha

Reply
avatar
4/09/2012 11:42 PM delete

@IntaNBerliaN InsyaAllah skrg ni masih bertahan..

Reply
avatar
eykin hamzah
AUTHOR
4/18/2012 5:43 PM delete

tak ape kak,owg tue2 ckp mkin lame kte tak jmpe mkin bertambah syg kte pd dia..hihi

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
7/30/2012 3:55 PM delete

biasalah ...bila berkawin dengan pejuang negara perlu tabahkan hati..yer idok :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!