Wedding Review: Pakej Andaman,Make up MUA

8:00:00 PM 18 Comments A+ a-


Jijah hanya impikan pelamin yang indah tetapi sederhana dan tak berlebihan. baju juga tak kisah pattern,corak bagaimana tetapi asalkan warnanya mengikut tema PinkPurple :) Maka pakej perkahwinan ini di anggap agak berpatutan..


Ramai dah tengok baju bersanding jijah tempoh hari kan. sangat match combination PinkPurple ni. ai likee it~~ untuk pengetahuan korang.. dress tube kat dalam warna purple. baju kat luar yang manik manik tu warna pink :) suka kain dia yang flowy gitu.. cantik!


baju bersanding L+P,handbouquet


dengan RM1500 jijah dapat pakej

Pelamin 1panel
Baju Sanding L+P (aksesori lengkap)
1x Mekap
1 Handbouquet fresh flower
Sepasang kasut (perempuan saja)
Pintu gerbang
Tempat merenjis


 review pelamin dalam entry sini


Perihal mekap pula..

touch up sikit sikit lagi..

Pelamin l Mekap l Baju vendor dari Renzbridal di Senawang Seremban.


tq kak rin :))




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

18 insan comel komen

Write insan comel komen
4/02/2012 8:59 AM delete

kira okla pakej cmni..hrga pon dah ok sgt..sume cntik aje tgk..

Reply
avatar
azam
AUTHOR
4/02/2012 9:27 AM delete

cantik........hehehe

Reply
avatar
4/02/2012 11:18 AM delete

oh ye.baru perasaan pengantin lelaki takde accesories..alahaii mak andamnye pun tak kan tak tahu kot.tapi xpelah..dah lepas..mungkin ade yang tak perasan tu

Reply
avatar
puan.mila
AUTHOR
4/02/2012 12:10 PM delete

laa nape xmintk je aksesori tu..kan kita ade hak as a customer..haish jijah nih :)

Reply
avatar
Shayra
AUTHOR
4/02/2012 3:06 PM delete

wah murah jugak tu. renzbridal pun dh x jauh dr kita. kita duk seremban 2. hee. tq jijah, nti buleh terjah sana~

Reply
avatar
KorN
AUTHOR
4/02/2012 3:15 PM delete

amboi serba pink gitewww

Reply
avatar
-SUPERGIRL-
AUTHOR
4/02/2012 4:00 PM delete

omeyyyynye kak jijahhh ;) hidung mancng tak mcm hidung kite . hahahah !

Reply
avatar
-SUPERGIRL-
AUTHOR
4/02/2012 4:00 PM delete

omeyyyynye kak jijahhh ;) hidung mancng tak mcm hidung kite . hahahah !

Reply
avatar
Cikpuan rara
AUTHOR
4/02/2012 4:20 PM delete

hmm cantik jijah =)

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
4/02/2012 7:03 PM delete

berbaloi jugalah pakej ne kalau sekali dgn baju pengantin....yg ne masuk dgn photographer ke kak?...

kaklong eca hari tu,rm500 je,tuk 2 pelamin (satu dalam,satu luar rumah) dan hiasan bilik pengantin.murah sebab yang tukang buat SEPUPU sendiri,pembantu2 dia pula,dah tentu2x SEPUPU juga.hahaha.untungkan?!.hikhikhik

Reply
avatar
Juliet_iRa~"
AUTHOR
4/02/2012 8:36 PM delete

cantik baju, pelamin jijah..suka :D

kira murah la tu..eh nape mua lain?bkn sekali pakej ke jijah?

aah laa ptt suami jijah nmpk plain je..sbr je la..

nk bsing2 hari bahagia kita kan..

Reply
avatar
4/02/2012 9:42 PM delete

hehe...xperasan pn psl suami jijah xd aksesori smpilah jijah ckp :)

Reply
avatar
Elie Lily
AUTHOR
4/02/2012 10:01 PM delete

selamat pengantin baru ya kakak! :)

Reply
avatar
4/03/2012 2:57 AM delete

@ecadwinkyasha photographer harga lain yang..bestnya murah gitu..

Reply
avatar
4/03/2012 2:57 AM delete

@Juliet_iRa~" sepatutnya sekali..tapi yg MUA tu ada mekap org pulak.. 1 tarikh kdg2 sampai 4 majlis die amik...

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
4/03/2012 4:44 PM delete

aah la kosong..
alahai..
xperla jijah..
ok je tuh

Reply
avatar
4/03/2012 6:03 PM delete

@MaYa MustWany asben siap suruh mintak duit balik.. tapi jijah taknak.. sbb benda da lepas. malas nak bising2..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!