Monday, January 14, 2013

Dua BE menjadi ME...




Terima kasih pada semua yang tetap mengunjungi blog jijah..
tapi sebelum tu jijah nak mohon maaf..
kerana selepas ni agak susah jijah nak singgah blog korang..
lately keadaan jijah agak kurang sihat..

nak update blog malas.. nak baca pon malas.. nak hadap lama-lama apatah lagi..
dan maka dengan itu berakhirlah BE Digi-Triple-D dan BE Digi DEP Golden





tinggal lagi satu BE tengah running...
kalau nak ME pon takpe lah janji kesihatan jijah makin baik...huhuhu


korang jaga diri baik-baik yer :)
yang penting jangan lupakan blog jijah ni...huhuhuhu T___T
sayang korang..... :(







17 comments:

  1. xpa jijah.. akak phm.. org prgnant mmg camtu..

    take care tau

    ReplyDelete
  2. betul tuh..yg pnting kesihatan jijah tuh kena jaga yea.

    ReplyDelete
  3. tu perkara biasa ... time2 mengandung ni mmg tak suka ngan blog.... alahan la tu kan

    ReplyDelete
  4. :) u can do it jijah..huhuhu...take care yer! ^^

    ReplyDelete
  5. banyaknya earning jijah.
    semoga cepat sihat ye.
    err.. ada khabar gembira ke? kongsi2 la sikit. hehe.

    ReplyDelete
  6. apa2 pun tahniah jijah

    ReplyDelete
  7. tahniah..
    yang pentng jaga diri ye jijah :D

    ReplyDelete
  8. tahniah jijah! take care ya :)

    ReplyDelete
  9. wahhh lebatt earns jiejah :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!