Thursday, January 10, 2013

Haihh Takde Mood Nak Update Blog


Lately sangat malas nak update blog
kalau dulu dapat la sehari dua entry.
tapi sekarang sehari satu entry tapi bila rasa makin malas ni rasanya seminggu tah berapa kali kot. huhuhu

serius nak buka facebook, 
nak update status rasa malas giler. huhuhu

sory ada yang jijah belum tinggalkan komen blog korang...
maaf yer..
slow2 nanti jijah pergi tapi tak leh dah nak komen semua entry korang sekali gus.
huuuu

maafkan daku T___T




23 comments:

  1. biasa la tu, mood tgh swing...

    ReplyDelete
  2. Selamat pagi..Take care..:)

    ReplyDelete
  3. akak dulu pun sama, awal2 preggy mcm nie, asyik nak tdo jer..

    ReplyDelete
  4. da start alahan da tu jijah..
    ade geng blogger ni sampai beranak br leh buka blog..sbb buka blogg je pening n muntah..hehe

    ReplyDelete
  5. same here x berapa sihat so x update sgt..ni br ula update semula..^_^

    ReplyDelete
  6. takpe la kakak comel.. hehe

    ReplyDelete
  7. paham paham pembawakan mak baby...huhu =)

    ReplyDelete
  8. XPE KAK XPE .. PHAM NGAN KEADAAN AKAK SKANG NEH .. HIKHIK

    ReplyDelete
  9. Tkde mood tp still update jg.hehehe

    ReplyDelete
  10. kak jijah, sy tag kak jijah utk 1 GA ni.. tak join takpe, saje nk backlink.. =)

    ReplyDelete
  11. biasala jiejah modd dtg dan pergi..biasa mood cmtu kalo dah lbh 3 4 hari tinggal blog huhuhu...

    ReplyDelete
  12. biasalah tuh
    take care yea..
    rest taw

    ReplyDelete
  13. tu dia...kemalasan melanda...hihihi...slalu kat FB ada je jijah..arini mmg tak nampak.. :D

    ReplyDelete
  14. mood kdg2 baik kdg2 tak... huhu

    ReplyDelete
  15. kak jijah PEMALAS :P hehehe

    ReplyDelete
  16. hehe..bese la tu jijah, kalo dtg mood malas memang x berupdate le blog kan. Linda pun same :)

    ReplyDelete
  17. tag akak dlm GA ni..

    http://cik-misi.blogspot.com/2013/01/huda-syafiqah-s-1st-giveaway.html

    p/s:bg la ada mood join GA ni.. GA i pon blum join tu..

    ReplyDelete
  18. akak ms prgnant dulu pun camni gak jijah.. :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum... Hai Blogger Hebat!
Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini...
Korang Komen Jijah, Jijah Akan Komen Blog Korang Pula Yer.

Tq

Copyright © ♥Cik Azizah♥ Designed by azhafizah.com