Yeyy Ada Peti Ais..

by - 3:44:00 PM


Benda yang paling paling daku tunggu adalah ingin membeli peti ais!
akhirnya tercapai juga memiliki peti ais sebagai harta sendiri.. [grr ayat poyo jer].
Alhamdulilah..



harga yang paling murah daku jumpa di Karamunsing RM930 :)

lepas ni makin banyak la macam-macam barang makanan dalam tu..
ngeee~~ seronokk!!



tak lupa jugak boleh main masak-masak..
boleh kumpul resepi makanan.. masak macam-macam even makan sorang..heeee
harapnya rajin la daku nak masak lauk sedap-sedap...
tapi....

lately nak makan pon tak lalu ni...
alahai.... :(




You May Also Like

21 insan comel komen

  1. waaa..
    dia dapat peti ais baru..
    boleh simpan stok es krim banyak2 dalam tu nanti..
    yeay!

    ReplyDelete
  2. peti ais ni memang penting sangat especially untuk orang yang dah kawin..

    ReplyDelete
  3. Jgn kumpul resepi je tp tk masak.ehhehe..larikkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  4. HEHEHE .. AMBOI .. SUKENYE AKAK :)

    ReplyDelete
  5. yunk kena makan jugak for the bby=)

    ReplyDelete
  6. Yeayyyy..lepas ni byk la stok makanan jijah :)

    ReplyDelete
  7. seronokkan jijah ble dpt pti ais bru...mcm2 kite pk nk smbat dlm pti ais....

    ReplyDelete
  8. wahh seronoknya dah de freezer tp jgn la xmkn jga ksihatan k..

    ReplyDelete
  9. berghhhh..peti ais besar,org dia kecik je.....hahaha.tunggu akak calling ajak makan kt uma,bila eh?! :P

    ReplyDelete
  10. tak pe simpan buah2 byk dlm tu ... nanti leh mkn buah je klu tak lalu mkn nasi2 ni ye ....jg diri elok2

    ReplyDelete
  11. yeahhh........suka kan.....hehhe....xpe..lama2 nnti leh mkn dh...

    ReplyDelete
  12. syiok2..boleh msk mcm2..

    aish, jg kshtn yunk..awk tu brbdn dua..dlm perut tu pntg.

    ReplyDelete
  13. Jijah..kita ms 1st masuk umh kita beli peti ais 1st..so now hari2 masak..smpai dah hbs idea xtau nk msk pe..kikiki...jaga kesihatan tau jijah =)

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah ;D

    masak rajin2 tau.utk bb n mommy ;D
    yg penting jaga diri ye ;D

    ReplyDelete
  15. tu dia..boleh tahan besar..boleh la pasni msak memasak..hahaha... :) jg dri bek2x...mkn jgk wlupun tak mau mkn..crik alternatif len utk ada selera k dear...take care!

    ReplyDelete
  16. seronoknya kak jijah dapat peti sejuk baru.. hehe

    boleh baby makan sedap2 lepas ni..

    ReplyDelete
  17. horayyyy! kita da boleh main masak2 hehee..
    kak! next week ada blogger dtg umah dian. nak jumpa sekali tak? hehee ke kaka masak utk kitorang laa blh? hihiiii

    ReplyDelete
  18. @dian.dyan amboi2.. ada ke patut akak yg masakkan untuk korang? haha dah la akak xde selera nak makan n nak masak apatah lagi ni..huhuhu

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!