Bila Anak Mengamuk

by - 8:30:00 AM


Bila anak meragam,
kadang kala hilang sabar juga kan.
ini boleh kita praktikkan untuk mengatasinya..inshaaAllah


















You May Also Like

17 insan comel komen

  1. nice sharing
    tenkiu jijah
    sikit hari lagi pasti akan ada momen begini..
    kena bersiap sedia mental dan fizikal

    ReplyDelete
  2. Memang agak mencabar nak handle kalaul mengamuk..tp akan cuba sedaya upaya utk beri yg terbaik

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sebab share jijah. Sejak ada Aaisyah, Ammar selalu tentrum.

    ReplyDelete
  4. terima kasih share info yang sangat berguna ni. :)

    ReplyDelete
  5. ada suatu ketika masa mengndung, rasa nak marah sgt dgn anak buah, berumur 1year and half, then sy terus masuk bilik ignore utk mngelakkan sy mlepaskn geram huhu

    ReplyDelete
  6. mmg perlu banyak sgt bersabar besarkan anak ni..mcm2 ragam nk tgu bsr

    ReplyDelete
  7. Ilmu baru utk hari ni. Thanx Jijah

    ReplyDelete
  8. insyaallah, sama-samalah kita praktik..

    ReplyDelete
  9. amalkan cara yang betul begini. :)

    ReplyDelete
  10. info yg bagus...akak pun kadang2 meroyan je dengan perangai anak2

    ReplyDelete
  11. Nice sharing... peringatan/persediaan utk ibu bapa...

    ReplyDelete
  12. kene guna psiko & kita jugak kene belajar kawal marah kan

    ReplyDelete
  13. da nama nyer anak kecil kan, wajib la mengamuk.
    anak-anak aida takutkan ayah diorang.
    kurang la mengamuk di khalayak ramai :)
    but ada jugak.
    anyway, tq for sharing jijah :)

    ReplyDelete
  14. Good sharing. Ada kala ank mengamuk kt tmpt awam, mak ayah buat x tau je. Menonong je. Ank yg mengamuk td trs dia n kejar parents mrk ;)

    ReplyDelete
  15. assalam
    nice blog...

    saya blogwalking.. jom sgah ke rumah saya pula..

    http://myhealthylifestyle4u.blogspot.my/

    http://suemuim79.blogspot.my/

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!