Friday, March 30, 2012

Husband Akan Praktikal di Bukit Bintang




Khamis lepas[klik untuk baca] husband jijah balik juga selepas hampir sebulan tak balik. wuuu~~
lama kan tak jumpa. sabar jelah hati. ngehngehngeh

btw... mulai bulan empat husband akan menjalani praktikal di sebuah hotel di Bukit Bintang.. praktikal pon untuk mencukupi syarat study Hotel Management dia :)) dah nak habis study dah pon. kejap je setahunn.. hiksss lepas ni tak pasti dia dapat draft ke mana. samaada ke Teluk Sepanggar Kinabalu o kem navy lain di semenanjung...

nanti dia praktikal maybe dalam sebulan n bila dah dekat KL-PD ni jijah tak pasti dia boleh balik weekand o tak.. wuuuuuuu~~ 
biasalah. korang pon tahu kan kami ni pasangan long distance marriage. apa apa pun kena banyak bersabar husband ku seorang pejuang negara. kihkihkih ^______^



mesti ramai tak sanggup berjauhan dengan suami atau kekasih kan. hahaha :p Alhamdulilah setakat ni jijah dah biasa sejak dulu lagi... ngehngehngeh



16 comments:

  1. haha sabarlah jijah.... semoga bahagia selamanya.... nasiblah kita cinta jarak jauh n kawen jarak jauh... lg eratkan kasih sayang :)

    ReplyDelete
  2. wah..untunglah kak..dah dekat..leh jumpa selalu :D

    ReplyDelete
  3. long distance tu la kekal lama.. tak jadi gado macam hari2 jumpa.. sekali jumpa rasa nak lepas rindu je ^^ bahagia aida tgk jijah nie lah.. :)

    ReplyDelete
  4. meh la turun kl shida bawak jejalan..hihi

    ReplyDelete
  5. ayat2 last tuh wat mas tabik springggg kat jijah..hihih

    ooo dekat area ts.klu jijah turun,roger2 la.kikik

    ReplyDelete
  6. sis tak pernah berjauhan dgn hasben,paling lama seminggu je sbb pi oversea..masa tunang dulu ada la..

    ReplyDelete
  7. @Azzah beruntungnya kak tak pernah berjauhan dengan asben.. jeles!

    ReplyDelete
  8. takpe..pasni dekat dekat lah..yang penting dekat di hati ^^

    ReplyDelete
  9. @Azhafizah[フィザ] yup..dekat di hati..InsyaAllah moga bahagia selamanya..

    ReplyDelete
  10. aduiy smpai sebulan xbalik!! tabahnya!! kagum!!

    ReplyDelete
  11. tgk jiejah...skg pn cam time kapel2 je hehee ^_^ tabah sgt jiejah nih :)

    ReplyDelete
  12. heee lagi la blh blk sll..tp kalo prac kat hotel weekend sllnya xleh cuti..

    jijah la g kl..ngeee

    :)

    ReplyDelete
  13. @Juliet_iRa~" memang tak leh balik pon yang.. baru tahu..huhuhu

    ReplyDelete
  14. saya kena belajar tabah mcm kak jijah la...nak bersuamikan pejuang negara :')

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!