Thursday, March 29, 2012

Pelamin Pink Purple ku :) I'm Love it!!


Majlis kahwin dah pun basi tetapi belum berpeluang lagi nak review wedding. lebih-lebih lagi sebulan baru siap gambar dari OP. huhuhu so korang layankan jelah ek.. kuikuikui. entry ini nak tayangkan pelamin bertemakan Pink Purple untuk majlis persandingan jijah. 


tadaaaaa...my pelamin ^___^



wowww terserlah kecantikan pelamin ini kan..hehe suka sangat gabungan Pink Purple ni. warna favourite  jijah ^____^



Pelamin l Baju l Mekap done by: Renzbridal [klik fb beliau]

kerusi cleopatra :)


terima kasih sangat-sangat  Renzbridal ^____^



21 comments:

  1. cantik pelamin jijah...sukeee....
    best2

    ReplyDelete
  2. kalau mampu tak salah ....jgn membazir dan membangga di sudah

    ReplyDelete
  3. suka bunga2 tu dear..cntik sgt!!

    ReplyDelete
  4. miss pon suke,sgt suka colour ni,pelamin n bju pengantin tu:)

    ReplyDelete
  5. kaler purple mmg cntik..
    adik shark pn katanyer nk wat jugak kaler purple..
    shark punya ntah bila
    haha

    ReplyDelete
  6. cantik ..nice kombinasi color

    ReplyDelete
  7. Assalam Jijah sihat?
    cantik la pelamin sape la kan...
    dulu saya kawen tema pink, sahaja, skrg ni trend 2-3 color, lagikk n makin cantik...

    ReplyDelete
  8. betul tu..biar brsedrhana..jijah mcm mila jgk la :D

    ReplyDelete
  9. cantik..i liked
    modal besar nih

    ReplyDelete
  10. @Terbelog lol...mane de modal besar.. ikut pakej 1500 je la..

    ReplyDelete
  11. memang cantik.terserlah muka kepuasan jijah.hihi..tuh la yg akan rsa berbaloi kan,

    ReplyDelete
  12. cantik ..suka baju jijah. siyes cantik.

    ReplyDelete
  13. @Miss Tasantek alahai..biasa2 je yang..huhuhu tq yer :))

    ReplyDelete
  14. semestinya cantiik pilihan jijah..suke tengok pelamin jijah ni.alahaiii..kene ganti ke pasu tu..ish ish..takpelah yang penting semua settle da kan

    ReplyDelete
  15. cantik..suke sgt kaler pink purple tuh..

    ReplyDelete
  16. @Azhafizah[フィザ] huhuhu memang kena ganti..takde tolak ansur dah..huhuhu

    ReplyDelete
  17. warna pink purple tu warna kegemaran saya jugak...nanti cdg nak letak warna macam tu dlm bilik waktu saya kahwin nanti...hehehehe

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!