Tuesday, August 12, 2014

11 Bulan Sudah Anak Bujang Mama


Alhamdulillah 10hb lalu hakimi sudah 11bulan. Allah.. Allah Allah... semakin besar dah anak bujang mama dan papa ni :)

Dulu, masa hakimi kecil lagi mama nak hakimi cepat besar supaya mama boleh main2 dengan hakimi.. sekarang mama takut pula nak tengok hakimi membesar. setiap saat terakam memori indah mama dengan hakimi.. rindunyaa ke hakimi :'(

11 bulan ni hakimi sudah pandai berjalan walaupon tak tegap sangat. Alhamdulillah! dia semakin enjoy bila dapat jalan.. :) seronoknyaa mama tengok... hehe gigi maintain dua batang di bawah dan gigi taring baru nak tumbuh. dah pandai melambai dan tepuk tangan. paling penting pandai dah sebut mama dan papa.. yeyy!




hai la anak.. cepat sangat membesar.. bulan depan dah setahun. mama tak plan pun apa-apa untuk hakimi.. yelah... papa dah balik semenanjung.. keluarga semua di semenanjung.. tinggal mama dan hakimi serta harapkan pengasuh saja di sini.

moga Allah permudahkan urusan kita yer nak.. percepatkanlah urusan perpindahan mama ke semenanjung juga. Amin...



14 comments:

  1. amin..semoga urusan jijah sentiasa dipermudahkan.. :) kalau jijah perlukan ape2 bantuan, jangan malu2 bagtau..walaupun tak pernah jumpa jijah kat luar, tapi rasanya jijah ni seorang yang friendly... :)

    ReplyDelete
  2. Hakimi dah berjalan, lepas ni penat nak mengejar pulakss

    ReplyDelete
  3. tahniah hakimi dah blh berjalan.. lps ni lari2 pulak ye..
    hehe...

    semoga hakimi jadi anak yg soleh..
    dan semoga urusan jijah utk pindah ke semenanjung dipermudahkan..

    ReplyDelete
  4. AMin..semoga membesar menjadi anak kebanggaan ibu dan ayah :D

    ReplyDelete
  5. aamiin

    ololooloo mkin mbesar dgn sihat =)

    ReplyDelete
  6. cpt kimi boleh belajar berjalan...tahniah kimi..bulan dpn minta hadiah dr mama ok hehehe

    ReplyDelete
  7. moga urusan Jijah dipermudahkan..

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum...
    Wahhh cepat btul Hakimi membesar..
    rase cam baru je baca entry yg lepas2 tu, comel la hakimi..

    ReplyDelete
  9. la kesiannye .... harap2 jijah dpt tukar secepat mungkin

    ReplyDelete
  10. rasa rendah je qimi ni..ikut mama dia kot ni...kecik je orgnye..hehehe...

    ReplyDelete
  11. seronok tengok perkembangan kimi

    ReplyDelete
  12. dah beaar hakimi...jd bujang dah

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah..suka shida dgr perkembgan hakimi ank soleh ni :')

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!