Saturday, August 23, 2014

Dinner Chicken Chop With Papa :)


Bila encik suami/papa balik weekand pasti kami dinner sama2 kat luar.. bukan malas masak tetapi nak menghabiskan masa terluang berjalan2 dengan keluarga kecikku ni.. yela... kami kan berjumpa dua minggu/sebulan sekali tu pon weekand je.. sudah pasti bila weekand tu kami nikmati masa bersama. hakimi bila papa balik je baru dapat keluar jalan-jalan. kalau duduk dengan mama memang tak dapat lah... huuuu~~

Lama sudah tak makan chicken chop! last 2011 kat Jaya Jusco Seremban~~ serius memang teringin sangat-sangat. huhuhu
nasib kat One Borneo KK ada satu restoran chicken chop ni.. iaitu Pancake House
kebetulan encik suami balik weekand lalu dapat la makan sini..




chicken chop nya boleh la tahan sedap walaupun tak sesedap kat JJ. hahaha
belakang kira lah.. janji lepas mengidam.. perut kenyang!! Alhamdulillah huhuhuhu

macam mana la agaknya bila encik suami dah posting semenanjung minggu depan... mesti tak dapat jalan-jalan lagi cam gini...dan sudah pasti berbulan2 tak jumpa.. sobsob -_-" tabahkanlah hati ku ya Allah!



10 comments:

  1. Masa yang ada dimanfaatkan sebaiknya..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  2. sedapnya tgk ciken cop tuuu... tap tap tap meleleh ayaq liuq... waaa minggu dpn je nk posting dh.. xlama dh tu...

    ReplyDelete
  3. akak pun suka chicken chop jijah...yg kat jj setemban best kan

    ReplyDelete
  4. sedapnya nampak dalam pic tu.. Ros pun kadang-kadang datang pula selera nak makan chicken chop, jenuh mencari. hihi..

    ReplyDelete
  5. comel betul hakimi..suka shida tgk dia jiejah ^_^

    ReplyDelete
  6. Wajib ... dinner kat luar hehehe.. amboi dah besar hakimi...

    ReplyDelete
  7. Nampak sedap tu jijah, tak pernah lagi singgah kedai tu. hehe. berape lah harga tu jijah

    ReplyDelete
  8. sedapnya chicken chop..baru je makan last week :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!