Sunday, August 31, 2014

Mohon Masukkan Kembali Url www.ziezah.com/ Dalam Bloglist Anda


-sticky post-
entry baru di bawah


Sejak bertukar ke domain dot com rasa terkesan sedikit lebih-lebih lagi dalam bloglist.

itu memang daku perasan, sebab kalau daku post entry terbaru, link blog daku kat bloglist korang lambat update. jadi kepada rakan-rakan blogger yang ada masukkan blog daku dalam bloglist anda, mohon anda masukkan kembali url www.ziezah.com . sebab kalau guna url lama tu entri terbaru daku tak akan update di blog list anda. Terima kasih yer >____<

dashboard pon kadang-kadang bengong sikit. punya la lama dah update entry baru nak keluar kat dashboard. pastu bila update dua entry. entry pertama je yang keluar kat bloglist korang.. entry terbaru tidak.. kurang asam betul... huhuhuu

takpe.. bermula dari zero balik.
slow-slow la yer... terima kasih semua!



17 comments:

  1. Tahniah....dh tukar domain eh....

    ReplyDelete
  2. Ada pro n con gak domain ni kan , mcm saya myadyna.com hampir 3 thn jugak , rasa xnak guna domain sbb jarang update sejak keje kt pedalaman ni, tapi syg pulak dgn domain ni ...

    ReplyDelete
  3. eamy memang dah save domain baru jijah, baru ni terasa nak tukar nama blog, tapi tak reti pulak nak adjust dengan nuffnang. Ntah la tak pandai la nak godek2 lagi huhu..tak pe slow2 orang cakap baik ada dari tak de langsung kan?

    ReplyDelete
  4. zizah punya memg dh ada dlm bloglist akak..xberubah apa2 pun

    ReplyDelete
  5. selamat berbelog ya ...join segmen Pesona ya..

    ReplyDelete
  6. Ooo..rasa kat ayut pon url lma kot..huhu..nnt ayut tukarkn..

    ReplyDelete
  7. ayu pun terkesan gak sjk tukar ni. huhuhu...

    ReplyDelete
  8. dah lama tukar sejak jijah bertukar domain :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!