Tuesday, November 10, 2015

7 Eleven November Special RM1 Deals!!


Start 12 malam tadi.. promosi 7 Eleven RM 1 untuk barangan terpilih!



RM 1 punya pasal! borong habis-habis... memang berbaloi baloi!




Paling berbaloi air botol lipton lemon ais tu dan kotex.. kalau biasa RM 2.00++.



Pagi ni suruh ayah pergi 7 Eleven lagi, beberapa air botol teh lemon ais, air kotak VICO, maggi cup dan keropok Master Potato dia rembat! bijakk ayah.. hahahaha :p

Cepat selagi stok masih ada..!!


Posted via Blogaway


14 comments:

  1. Jarang pergi 7 Eleven...thanks sharing..

    ReplyDelete
  2. amboi... buat stok nampak....hahaha.

    ReplyDelete
  3. @Maria Firdz memandangkan dah murah sgt memang p beli la! hehee

    ReplyDelete
  4. @Sya Nadia buat stok banyak2.. boleh makan bila2 je! heee

    ReplyDelete
  5. sabah ada join x ek promosi ni?

    ReplyDelete
  6. Kite p abis dah aih kakkkk

    ReplyDelete
  7. tq sharing
    sabtu lepas dgr citer 7E buat promosi air slupppeeee...
    kena pergi ni...7E dekat je

    ReplyDelete
  8. @CaHaYaHaTi ada jijah terbaca sabah sarawak langkawi tak termasuk la ina

    ReplyDelete
  9. yes! esok aida nak gi 7e seremban2 tu.
    kat sebelah opis :)

    ReplyDelete
  10. kotex tu yg menarik perhatian!! nak g serbu gak lah nanti.. hehehe..

    ReplyDelete
  11. but I'm not in malaysia ='(
    i want slurpee promotion

    ReplyDelete
  12. mmg best tp hati2 jgn lupa check expired date ya ;-)

    ReplyDelete
  13. Dpt juga info tntng ni. Tp x pegi borong pun. Hihi

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!