Bungkusan Dari Ayah Dah Sampai..

8:30:00 AM 30 Comments A+ a-


Tension dengan perkhidmatan Pos Malaysia kat Kota Kinabalu ni..
bila barang sampai selalu jer tak pernah call beritahu barang dah sampai..
nasib ada nombor emstack dan tengok kat website barang dah sampai... 
kononnya kata tak tahu alamat.. padahal call pon takk!!
ee...geramm je rasa!

sepatutnya sehari je sampai bungkusan ni..
tapi sebab masalah di atas tu dua hari jadinya baru dapat barang...
tu pon kena pergi pejabat besar kat KK tu lah!!

fuh.. tarik nafas panjang-panjang dan lupakan kemarahan tadi.. hhuhuhu




Alhamdulilah sampai sudah bungkusan yang ayah pos dari semenanjung..
actually suruh mereka pos pon sebab nak kain ela untuk buat uniform..
almaklumlah mama bunting ni tak lama lagi perut membesor makanya kena lah tukar uniform nurse mengandung... hehehe :p




kebetulan masa tu my family pergi terengganu maka mereka pun poskan sekali keropok dan serunding dari terengganu...
 sedapp serunding tu woo!! 

dan alang-alang tu suruh la mereka carikan buah tu...
cer teka buah apa tuuuuu.......???


tapi takde hadiah tau... suka suka jer hehehe  :P~~


sesiapa yang rasanya ada pos barang kat daku kat sabah tu sila lah bagi nombor track.. hahaha*macam lah adoo*





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

30 insan comel komen

Write insan comel komen
2/18/2013 8:45 AM delete

wah..makan sorg2 la jawabnya yer.

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
2/18/2013 9:06 AM delete

serunding trg mmg sedapppppppp!!.. maklumlah, negeri kelahiran akak.. heheh

buah delima ek.. :-)

Reply
avatar
AYuNG
AUTHOR
2/18/2013 9:08 AM delete

sekali hantar penuh sekotak..hehe

Reply
avatar
2/18/2013 9:16 AM delete

buah delima..sgt bagus makan masa ngandung..x ngandung pon bagus makan..makananan sunnah tu..

Reply
avatar
GurL-FriDay
AUTHOR
2/18/2013 9:43 AM delete

Pos laju KK memang selalu tak call lepas tu claim tak jumpa rumah, sabar je laa. Buah delima eh? Heard it's good for the baby. Enjoy! :)

Reply
avatar
2/18/2013 9:45 AM delete

wah..siap pos...ngidam ea?hehehe..take care dear.

Reply
avatar
cik chinta
AUTHOR
2/18/2013 11:14 AM delete

bgus mkn delima tym pegnen

Reply
avatar
2/18/2013 11:42 AM delete

wah..
byk tue dlm 1 kotak, hehe..
buah mempelam ke?

Reply
avatar
Nor Suhaiza
AUTHOR
2/18/2013 11:46 AM delete

sekarang ni kalo sape nak pos barg ke org beli brg online ke guna offc husband je.kalo brg alamt rumah mmg xkn smpai.kalo da yg pos brg mknan silap2 leh bkulat.ggggrrrr....geram je kkdang ngan pos laju kat sini...

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
2/18/2013 11:56 AM delete

buah delima..

jijah sehat?
maaf lama ciksu tak singgah sbb bercuti ;D

nnti ciksu jejak n3 lame ye.sbb ada khoje perlu diselesaikan :D

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
2/18/2013 12:27 PM delete

jijah tak bg alamat...cane nk post..hihihi
akhirnya...dpt dh barang...ayut tau tu buah delima...btul kan???

Reply
avatar
Cik Puan Rara
AUTHOR
2/18/2013 12:42 PM delete

wahhh dapnya,buah delima.jijah upload lah pic perot.hehe

Reply
avatar
Zura Lee
AUTHOR
2/18/2013 12:53 PM delete

tu buah delima kan jijah...sedap tuh !!

Reply
avatar
adorable ked
AUTHOR
2/18/2013 1:53 PM delete

yeayy!
buah delima tu kan? orang tua2 kate kena makan semua isi delima tu. sebab kita tak taw yang mana satu yang ade khasiat tersembunyi dalamnye. hehe.

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
2/18/2013 2:38 PM delete

@Cik Puan Rara perot tak nampak lagila kak.. hee

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
2/18/2013 2:43 PM delete

Banyaknya.. Penuh sekotak ^_^ hee.
Take care kak jijah ^_^

Reply
avatar
Mrs Lurve
AUTHOR
2/18/2013 3:29 PM delete

buah delima tue...bagus kalo jijah mkn, tp jgn kongsi buah nie dgn org lain..makan sebiji tu smpai abis..

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
2/18/2013 4:37 PM delete

banyaknya makanan. best2.. err buah delima kot. sedappp..

Reply
avatar
Zie
AUTHOR
2/18/2013 5:03 PM delete

Sukanya dapat barang dari family.... mudahan berkat

aduh bersalah plak tayang cheese cake kang kempunan jijah.. tak pa slow slow cari ada punya... hehehe

Reply
avatar
2/18/2013 8:19 PM delete

mana nak dapat buah delima tu? hihi. tak penah jumpa pun kat sini.

Reply
avatar
2/18/2013 9:59 PM delete

Habis tu kalau jijah tak tengok website tu sampai bebila lah tak dapat gamaknya? haih gitu pun ada.. Perut dah besar eh? hehe.. hilang rindu dengan family kan bila tengok bungkusan tu.. alamak kopok ikan tu sedapnya.. haha.. aida tahu buah delima :P dah tengok kat fb jijah. hiks..

Reply
avatar
2/18/2013 11:26 PM delete

buah delima, sgt bagus untuk baby..

Reply
avatar
2/19/2013 10:40 AM delete

oh,mslh ea pos sana.. besh dia dpt apa yg nak.

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
2/19/2013 11:11 AM delete

@Eza Boom Boom :) kat semenanjung banyak la dik... kat sabah je takde..huhu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
2/19/2013 11:15 AM delete

@Diari Si Froggie haah kalau tak tengok kat website mmg tak dpt la brgnya.. emm..
perot tak besar lagi pon..hehehe

Reply
avatar
Mrs Velentine
AUTHOR
2/19/2013 1:27 PM delete

tak sabar nak tengok jijah pakai uniform ibu mengandung

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
2/19/2013 6:35 PM delete

@Mrs Velentine haha macam la akk leh nampak..hehehe

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
2/19/2013 11:48 PM delete

wahhh byk nyer...dear...nk alamat sabah ^_^

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
2/20/2013 12:09 AM delete

@Shida Radzuan nak ke.. t jijah onbox yer :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!