Monday, February 18, 2013

Bungkusan Dari Ayah Dah Sampai..


Tension dengan perkhidmatan Pos Malaysia kat Kota Kinabalu ni..
bila barang sampai selalu jer tak pernah call beritahu barang dah sampai..
nasib ada nombor emstack dan tengok kat website barang dah sampai... 
kononnya kata tak tahu alamat.. padahal call pon takk!!
ee...geramm je rasa!

sepatutnya sehari je sampai bungkusan ni..
tapi sebab masalah di atas tu dua hari jadinya baru dapat barang...
tu pon kena pergi pejabat besar kat KK tu lah!!

fuh.. tarik nafas panjang-panjang dan lupakan kemarahan tadi.. hhuhuhu




Alhamdulilah sampai sudah bungkusan yang ayah pos dari semenanjung..
actually suruh mereka pos pon sebab nak kain ela untuk buat uniform..
almaklumlah mama bunting ni tak lama lagi perut membesor makanya kena lah tukar uniform nurse mengandung... hehehe :p




kebetulan masa tu my family pergi terengganu maka mereka pun poskan sekali keropok dan serunding dari terengganu...
 sedapp serunding tu woo!! 

dan alang-alang tu suruh la mereka carikan buah tu...
cer teka buah apa tuuuuu.......???


tapi takde hadiah tau... suka suka jer hehehe  :P~~


sesiapa yang rasanya ada pos barang kat daku kat sabah tu sila lah bagi nombor track.. hahaha*macam lah adoo*





30 comments:

  1. wah..makan sorg2 la jawabnya yer.

    ReplyDelete
  2. serunding trg mmg sedapppppppp!!.. maklumlah, negeri kelahiran akak.. heheh

    buah delima ek.. :-)

    ReplyDelete
  3. sekali hantar penuh sekotak..hehe

    ReplyDelete
  4. buah delima..sgt bagus makan masa ngandung..x ngandung pon bagus makan..makananan sunnah tu..

    ReplyDelete
  5. Pos laju KK memang selalu tak call lepas tu claim tak jumpa rumah, sabar je laa. Buah delima eh? Heard it's good for the baby. Enjoy! :)

    ReplyDelete
  6. wah..siap pos...ngidam ea?hehehe..take care dear.

    ReplyDelete
  7. bgus mkn delima tym pegnen

    ReplyDelete
  8. wah..
    byk tue dlm 1 kotak, hehe..
    buah mempelam ke?

    ReplyDelete
  9. sekarang ni kalo sape nak pos barg ke org beli brg online ke guna offc husband je.kalo brg alamt rumah mmg xkn smpai.kalo da yg pos brg mknan silap2 leh bkulat.ggggrrrr....geram je kkdang ngan pos laju kat sini...

    ReplyDelete
  10. buah delima..

    jijah sehat?
    maaf lama ciksu tak singgah sbb bercuti ;D

    nnti ciksu jejak n3 lame ye.sbb ada khoje perlu diselesaikan :D

    ReplyDelete
  11. jijah tak bg alamat...cane nk post..hihihi
    akhirnya...dpt dh barang...ayut tau tu buah delima...btul kan???

    ReplyDelete
  12. wahhh dapnya,buah delima.jijah upload lah pic perot.hehe

    ReplyDelete
  13. tu buah delima kan jijah...sedap tuh !!

    ReplyDelete
  14. yeayy!
    buah delima tu kan? orang tua2 kate kena makan semua isi delima tu. sebab kita tak taw yang mana satu yang ade khasiat tersembunyi dalamnye. hehe.

    ReplyDelete
  15. @Cik Puan Rara perot tak nampak lagila kak.. hee

    ReplyDelete
  16. Banyaknya.. Penuh sekotak ^_^ hee.
    Take care kak jijah ^_^

    ReplyDelete
  17. buah delima tue...bagus kalo jijah mkn, tp jgn kongsi buah nie dgn org lain..makan sebiji tu smpai abis..

    ReplyDelete
  18. banyaknya makanan. best2.. err buah delima kot. sedappp..

    ReplyDelete
  19. Sukanya dapat barang dari family.... mudahan berkat

    aduh bersalah plak tayang cheese cake kang kempunan jijah.. tak pa slow slow cari ada punya... hehehe

    ReplyDelete
  20. mana nak dapat buah delima tu? hihi. tak penah jumpa pun kat sini.

    ReplyDelete
  21. Habis tu kalau jijah tak tengok website tu sampai bebila lah tak dapat gamaknya? haih gitu pun ada.. Perut dah besar eh? hehe.. hilang rindu dengan family kan bila tengok bungkusan tu.. alamak kopok ikan tu sedapnya.. haha.. aida tahu buah delima :P dah tengok kat fb jijah. hiks..

    ReplyDelete
  22. oh,mslh ea pos sana.. besh dia dpt apa yg nak.

    ReplyDelete
  23. @Eza Boom Boom :) kat semenanjung banyak la dik... kat sabah je takde..huhu

    ReplyDelete
  24. @Diari Si Froggie haah kalau tak tengok kat website mmg tak dpt la brgnya.. emm..
    perot tak besar lagi pon..hehehe

    ReplyDelete
  25. tak sabar nak tengok jijah pakai uniform ibu mengandung

    ReplyDelete
  26. @Mrs Velentine haha macam la akk leh nampak..hehehe

    ReplyDelete
  27. wahhh byk nyer...dear...nk alamat sabah ^_^

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!