Kandungan 3 Bulan Sudah :)

by - 9:00:00 AM


Sekarang kandungan dah 13weeks.. 
setakat ni daku hanya scan kat Klinik Kesihatan.. jadi jangan harap la dapat printed gambar scan tu kan..
tapi di sebabkan naluri ibu ni kuat.. pergi la google bentuk janin 3bulan... hehehe



baby dah ada tangan dan kaki rupanya.. patut lah masa scan minggu lepas nampak tangan baby lambai-lambai. hehee
teruja sungguh tengok.. syukur Allah beri daku peluang merasai saat-saat ini.. Alhamdulilah..

Semoga membesar dengan sihat dan sempurna yer nak..semoga Allah lindungi kamu di dalam sana dan selamat sehingga dilahirkan.. Amin..


p/s
cukup 4bulan ingat nak scan kat swasta lah.. kesian suami tak dapat tengok picture baby.. huhuhu




You May Also Like

20 insan comel komen

  1. kite ni, baby dah 7 bulan baru hubby dapat tgk baby kat dlm perut sbb sblm2 tu semua scan kat KK je.. mase 7 bulan baru scan 4D kat swasta.. punyelah excited hubby time tu, haha~

    ReplyDelete
  2. jijah..selamat masuk 2nd trimester.hehe..aja br scan masa umo baby 4 bulan.hik3...dpt la print gmbr die kat KK tp itam putih la..xnampak apa sgt...tunjuk kat husben die nmpk kepala je.hehe..teruja kan tgk baby dah lambai2..owh..cptla kick my tummy..:)

    ReplyDelete
  3. best kan jijah tgk baby dlm perut kita...kandungan husna lebih sebulan je dr jijah :)

    ReplyDelete
  4. mmg teruja bila scan tu jijah... dgr denyutan jantung tu... xtau nak ckp camne kan... :-)

    *jijah, a'aa yg tu sponsored post.. hihii.. tapi nanti akan ada lg 1 entry review.. tunggu pampers sampai dulu.. ambik2 gambar budak 2 org tu pakai pampers baru leh wat entry.. eheh

    ReplyDelete
  5. dh 3 bulan dh...hopefully kandungan akan terus membesar dgn sihat dan sempurna..

    ReplyDelete
  6. kesian en.suami. hehe ;3 takpe, nanti tgk lah jgk tu. :)

    ReplyDelete
  7. Eh jijah dah pregnant kan? Sebab dulu selalu nampak dekat komen ni "doakan jijah pregnant"

    Apa2 pon tahniah. Jaga kesihatan diri dan baby tu ye..semoga semua selamat

    ReplyDelete
  8. wah... gumbira baca..moga keduanya beserta en abah sihat selalu yer..

    ReplyDelete
  9. xlama je lg kan..wah2.. rasa jap je dah 3 bulan tu..

    ReplyDelete
  10. hebat sungguh kuasa ALlah kan .....
    tahniah jijah jaga diri ye

    ReplyDelete
  11. moga akak n baby akak sihat yer...=D

    ReplyDelete
  12. semoga akak dan baby sihat yer

    ReplyDelete
  13. Semoga baby kak jijah sentiasa sihat ^_^

    ReplyDelete
  14. @Qashmere tq kak :) doakan jijah yer..

    ReplyDelete
  15. wahhhh...da ada tangan & kaki...jga diri tau~nnti eca dtg melawat lagi bawa kek :P

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!