Tuesday, May 26, 2015

Anak Itu Rezeki Allah


Inilah realiti yang terjadi dalam kehidupan kita. Mulut orang susah nak tutup.

Bila tak kahwin orang bertanya bila nak kahwin?

Bila dah lama kahwin eh tak dapat anak lagi ke??

Bila ada sorang anak. Bila nak tambah anak lagi?


Padahal kita tak merancang pun nak ada anak. Semua nya rezeki Allah yang tentukan..  cuma lambat dengan cepat je..




apa apa pun bersyukur..takde rezeki anak tak bermaksud tak bahagia kan?? nikmat rezeki macam-macam Allah beri.. sampai masa inshaaAllah kita akan di kurniakan rezeki anak! Amin..mudah-mudahan...




boleh search Tips Pregnancy [link] dalam blog ni..kita berusaha, lebihnya Allah tentukan! sharing is  loving :)





10 comments:

  1. hentikanlah soalan soalan macam ni. sensitif! mulut orang susah kita nak tutup.

    ReplyDelete
  2. mulut orang, sampai bila2 pun tak boleh tutup..huhu

    ReplyDelete
  3. Singgah pagi...
    Hanya insan yg melaluinya saje tahu betapa perit dan sedih nya biasa persoalan demi persoalan di utarakan :)

    ReplyDelete
  4. yer la..biasa la, mulut orang

    ReplyDelete
  5. rezeki masing masing kan..yang penting kita sentiasa usaha. InshaAllah orang yang sabar dan berusaha akan dapat yang terbaik :)

    ReplyDelete
  6. kan jijah apa pon bsabarlah..

    ReplyDelete
  7. dalam gambar tu 3 org ank ada boy n girl... akak ada girl je.. hahhah... tggu lps ni nak pulun 3 boy plak bg seri... hahahha

    ReplyDelete
  8. Anak anugerah terindah dalam hidup...

    ReplyDelete
  9. mulut manusia tak boleh nak tutup.akak sekarang ada yang tanya, bila nak tambah lagi, manalah tahu dapat perempuan pula.erm,macam-macam.

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!