Friday, May 22, 2015

Sepetang Bersama Anaksoleh


Anaksoleh ni pantang kalau dapat keluar rumah. Kemain la suka..

Depan rumah jalan raya habis satu jalan raya dia lari atas ke bawah.. bawah ke atas..dah bukit.. yang kita takut nya kalau tersungkur. Nasib baiklah tidak. Dia dapat imbangkan badan.

Kadang2 malas mama nak bawa keluar.. tak larat nak kejar.. hehee

Mama tengok hakimi ni makin lama makin berisi n gemok la.. makannya tak juga!! Tapi semangat kaoo!! Tak larat mama... hukhukhuk


p/s: korang..ada keluar  gambar tak??


8 comments:

  1. Biar semangat asal sihat ^_^
    Nampak je gambarnya :)

    ReplyDelete
  2. Dah pandai berjalan memang nak berjalan je la kerjanya kan..memang tak larat la nak kejar tu..gambar ade jiejah, pasni install photo editor apps pulak untuk letak watermark..pasni boleh update blog kat phone je senang :)

    ReplyDelete
  3. nampak je gambar..hehe..ha ah hakimi nampak chubby sikit...kuat menyusu kot

    ReplyDelete
  4. nampak montel hakimi ;-)

    boleh je tgk gmbr mcm biasa

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!