Tuesday, May 19, 2015

Free Meal Oldtown White Coffee Dataran Segar Lukut


Hari tu dapat whatsapp dari manager Oldtown White Coffee Dataran Segar Lukut nak beri satu free meal sempena birthday tak lama lagi.. Jadi untuk dapatkan free meal ni syaratnya kena like Oldtown White Coffee Dataran Segar Lukut Port Dickson kat facebook dan beri nama fb kita. Dan whatsapp tu akan tunjuk apabila kita tebus nanti..


Malam ahad pergi Oldtown untuk tebus. Untuk free meal daku order chicken chop..suami order nasi lemak kari ayam.



Jadi bayar untuk nasi lemak kari ayam je lah..



so far puas hati..sedap pon sedap!
tq encik Nasir manager Oldtown White coffee Dataran Segar!




5 comments:

  1. mee kari old town pun sedap jugak jijah.. :)

    ReplyDelete
  2. sedap ni..lama tak lepas OldTown.

    ReplyDelete
  3. jiejah..bahaya kalau tgh2 mlm tgk entri ni hahaa..lapoooo ^_^

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!