Friday, May 8, 2015

Berulang Setiap Hari


Wanita terbahagia rasanya bila encik suami dah kembali bekerja di TLDM Klang. mana taknya bila suami kerja di Klang dekat sikit nak berulang alik ke PD. Jangka masa dalam sejam 30 minit :)

seawal 5am suami dah gerak naik motor. sampai sebelum jam 8am. habis kerja jam 5pm sampai rumah magrib. kadang2 rasa kesian dia nak berulang alik, dengan panas, hujan, minyak.. tapi katanya dia sanggup asalkan dapat jumpa isteri dan anak...-_-"

cuma tidaklah tiap tiap hari..sekurang kurangnya seminggu dua tiga kali la juga kalau duty. tak kesah seminggu sekali pun dapat jumpa atleast jumpa juga kan.. tak macam dulu sebulan sekali mahupun 3bulan sekali baru jumpa! sedihh bila teringat hidup PJJ dulu..

emmm bila lah rumah nak siap..kan best duduk rumah sendiri..baru ada privasi.. hai la rumah...bila nak dapat duduk ni!! huhuhu



Alhamdulillah terima kasih Ya Allah beri peluang kepadaku menikmati kehidupan bahagia ini :) semoga Allah berikannya rezeki yang luas, rahmati perjalanannya setiap hari di bawah lindungan Allah..Amin..


Hargailah setiap saat dan waktu ketika anda bersama pasangan.. kerana setiap saat dan waktu itu adalah berharga dan ianya tidak boleh di putarkan kembali..
love,
Azizah Green Line



10 comments:

  1. Ok la tu. Fiqa pun travel pergi kerja 40min-1jam. Even orang yang keje KL pun masa travel lebih kurang sama. Hargai je masa yang ada.

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.. seronok kan jijah bila dh dok skali.. even kejap2 pun dh rasa bahagia sgt..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..dari 1/3 bulan dah jadi seminggu sekali.. insyaallah, esok2 dah jadi hari2 pulak..hihi

    ReplyDelete
  4. : Hehehe... kite ni banyak persamaan pulaa... Sama la suami berulang alik dari Sg Choh ke Puchong kalau kerja siang.. If kerja malam tak balik.. Balik weekend jee.. Huhuhu..
    Faham perasaan rindu kat suami tue mcm mana... ;)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..
    Doakan moga perjalanan en suami dipermudahkan ye Jijah :D

    ReplyDelete
  6. jauh tu jijah...tp x pe..demi keluarga kan...

    ReplyDelete
  7. Jijah, tahniah yer. dah dekat sikit kan..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!