Friday, May 15, 2015

Simple RM100 Giveaway Byijeni


Assalamualaikum, Jom join Simple RM100 Giveaway Byijeni. RM100 untuk dimenangi tau. Klik banner di bawah untuk maklumat lanjut :)

 
Hadiah Giveaway :-
  • Wang Tunai RM 20 (x2 Pemenang)
  • Topup RM 5 (x6 Pemenang)
  • Topup RM 10 (x3 Pemenang)
    Total : 11 Pemenang

    Haaa cukup RM 100 hadiah untuk giveaway ni. Even hadiah tak lah sehebat org lain, tapi ikhlas dari hati tau. Aicewahh.

    Syarat Giveaway :-
    1) WAJIB follow 2 blog ni (IZNI NAJWA) & (BYIJENI_SHOP) - akan dicheck ye
    2) Buat entry yang bertajuk : Simple RM100 Giveaway Byijeni
    3) Copy dan paste code di HTML entry dan publish.
    4) Submit link entry anda di ruangan komen.

    Mudah kan caranya? Apa tunggu lagi, cepat KLIK SINI untuk join.
  • TARIKH GA : 14/5/2015-30/5/2015


Jijah nak tag:


9 comments:

  1. Tq ye sudi join. Good luck :)

    ReplyDelete
  2. jijah..memang tak dapat notification ke bila kena tag? sorry emi x reti ...huhu...

    thanks tag emi..insyaallah nak join jugak la hehe

    ReplyDelete
  3. Singgah sini dari segmen yang sama, sudah follow awak #4671, jemput follow cik bell kat sini ... http://www.dhiyaafraabella.com/2015/05/simple-rm100-giveaway-byijeni.html

    ReplyDelete
  4. Hi, singgah dan follow dari segmen sama, good luck!

    http://husnamalek.blogspot.com/2015/05/simple-rm100-giveaway-byijeni.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum dan salam ziarah... Saya pun join http://travellogdin.blogspot.com/2015/05/simple-rm100-giveaway-byijeni.html ... Datanglah ziarah ke blog saya.

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!