Monday, May 25, 2015

Kelazatan Kenny Rogers!


Birthday gurl katakan.. macam macam minta makan..
Encik suami cakap "jom abg belanja pizza."
Puan isteri cakap "pizza da selalu makan. Nak makan kenny rogers lah!"

Berdesup dia bawa pergi Kenny Rogers.. tq suami!!
untung sekarang Port Dickson dah banyak restoran makan yang best2!! hehehe

Yelah sedar yang kenny rogers ni mahal..Tapi perut birthday girl ni nak sangat mengidamnya.  sebab first time makan. 



Red Hot Meal

Roasted 1/4 chicken with Coleslaw, Mashed Potato & Gravy and BBQ Baked Beans & 1 Kenny's Home-made Muffin.

boleh pilih nak sos perisa apa macam sos cendawan atau sos blackpepper. hidangan macam ni pun dah mengenyangkan. daku pilih sos cendawan, itu pun dah menaikkan selera.. tak terlampau cair dan tak terlampau pekat.



Kenny's Chicken & Porridge Meal

roasted 1/4 chicken with coleslow, 1 Kenny's Home-made Muffin and a Kenny's Chicken Porridge.




hakimi makan muffin je. muffin ini antara menu sampingan yang akan disertakan sekali dalam menu hidangan korang.

memang sedap!  puas hati makan!! tq  suami belanja! mama n baby suka! ehhh tetibaa!! hahaha


info lain kat website



11 comments:

  1. selalu jg mkn...klu tatau nk mkn ape...

    ReplyDelete
  2. emi pernah makan sekali je..tak kena ngan selera kiteorang..huhu...sama jugak cam nandos tu huhu..(memang tekak jenis x reti makan yang pelik2 sikit hehehe...err dan mahal..hahaha)

    ReplyDelete
  3. emi pernah makan sekali je..tak kena ngan selera kiteorang..huhu...sama jugak cam nandos tu huhu..(memang tekak jenis x reti makan yang pelik2 sikit hehehe...err dan mahal..hahaha)

    ReplyDelete
  4. Lama tak makankenny rogers...

    ReplyDelete
  5. nyum2... lapor nengok... hihi

    ReplyDelete
  6. knr mmg best
    ciksu pon dh lama x ke sana.
    skrg tahan napsu dulu smntara tunggu rania besar sikit.tak sampai hati nk mkn rania nengok aje..
    xlist dh bsar nti leh suapkan rania sikit..

    happy belated besday jijah
    smga dikurniakan kesihatan yg baik dan sntiasa dimurahkan rezski hendakNya aamiin .

    ReplyDelete
  7. memang sedap and puas hati..makan muffin pun rasa kenyang tak pernah makan habis..huhu

    alhamdulillah rezeki birthhday girl :)

    ReplyDelete
  8. wahhh sedap nampak... kena plak ada org belanja kan ;-)

    ReplyDelete
  9. masa first time makan KR,tekak macam tak leh terima.tapi baru-baru ni makan,sedap pula rasanya.

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!