Thursday, May 14, 2015

Header Baru nurazizahyahaya.blogspot.com :)


Kali ni order header dengan fiza tak nak letak gambar. tapi biar menunjukkan blog ni tentang keibubapaan, segala bagai tips serta diari kehidupan diri sendiri.
 



Element sauh kat situ sebab husband daku kan Tentera Laut jadi kadang-kadang blog ni mengisahkan perjalanan diri ini sebagai isteri pelaut yang hidup penuh dengan pengorbanan :) 

Tapak kaki sebagai simbol parenting tentang keibubapaan dari satu langkah untuk mencapai kejayaan kebahagiaan dalam kehidupan.

Kalau tengok full blog ni kat header ada jarum dan ubat sebagai simbol Jururawat untuk daku sendiri. sebab blog ni juga kadang-kadang di selitkan dengan pelbagai tips kesihatan..

inilah hasil design header dan template blog yang awesome!! siapa  lagi:=




tq fiza..

hasil kreativiti artwork yang  menarik!!


^__________^





5 comments:


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!