Wednesday, July 29, 2015

Maybank Yippie-i Untuk Anak


Duit raya hakimi untuk tahun ni kira banyak juga. Alhamdulillah..  cukup la untuk buka akaun simpanan Maybank Yippie ni.

nak buka buku akaun Maybank Yippie ni minima deposit RM250 untuk dapat tabung harimau..

untuk buka buku akaun Maybank Yippie ni perlu bawa:

1. Mykad (asal dan salinan)
2. Mykid dan Sijil kelahiran (asal dan salinan)
3. Borang di isi di bank nanti

Alhamdulillah hakimi dah ada akaun Maybank Yippie Islamic! maka dapat lah tabung duit syiling patung harimau ni.

lepas ni senang nak deposit duit guna buku dan mesin ATM..



Lengkap sudah akaun simpanan untuk anaksoleh hakimi iaitu Tabung  Haji, SSPN dan  Maybank Yippie! 

semoga zulhakimizaim rajin menabung dan dimurahkan rezeki untuk buat simpanan duit dalam akaun-akaun bank ni. Amin..

SSPN akan  di update next entry! stay tuned tauu~~


22 comments:

  1. wah tahniah hakimi...comel jugak tabung tu ye

    ReplyDelete
  2. bestnye dapat patong rimau.. mesti smangat kimi menabung... akak pun nak buka akaun bank utk anak2 la...

    ReplyDelete
  3. kami masuk kat asb je ne duit budak2 tu

    ReplyDelete
  4. Cantiknya tabung...boleh ni menyimpan utk anak

    ReplyDelete
  5. Lama xdgr maybank yippie ni
    Ingt dh tukar nama lain
    Bgus tu mnbung utk anak2 :)

    ReplyDelete
  6. wahh..bgus mama kimi.. dh ada lg akaun lain..

    ReplyDelete
  7. ok jijah cpt buat en3 pasal sspn.. kita nk tau gak.. sspn ni skali dgn ptptn ke mcm ne? ada baca tp mcm xfhm.. hukhuk.. sbb ina amik ptptn & ms tu xde lg sspn..

    ReplyDelete
  8. mudah2 an duit tu tak kena sebat... kekekeke

    ReplyDelete
  9. menarik nak buka juga la sbb dpt tabung
    sbb hari tu msa buka th tabung dh kehabisan stok.
    rania blm ada tabung.nnti sng nak ajar rania masukkan syiling..

    thanks jijah berkongsi

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah..persiapan awal yang baik untuk masa depan anak soleh Hakimi ni :)

    ReplyDelete
  11. uh macam tu, boleh la plan buka akaun Maybank untuk adik. Oh btw tahniah sebab menang Giveaway Duit Raya Dari BBL.

    Sila emailkan detail berikut ya
    Nama :
    Nama Bank :
    No akaun bank :
    Url blog :

    hantar email ke bandunglaici@yahoo.com untuk BBL transfter duit raya.

    ReplyDelete
  12. Wahhh bagusnya.. Nanti Hakimi rajin rajin menabung yer

    ReplyDelete
  13. comel tabung harimau tu...banyaklah simpanan hakimi,alhamdulillah

    ReplyDelete
  14. Anak2 saya pun dah ada yippie n tabung haji... menarik juga nak tahu pasal sspn.. heheheh

    ReplyDelete
  15. mcm best je dapat tabung... anak2 akak ada tabung haji je

    ReplyDelete
  16. sama la kita jijah.
    ada TH, sspn & maybank.
    but aida isi yg dua tu aje, maybank standby kan aje.
    takde duit pun :)

    ReplyDelete
  17. KAWAII JA!!!!!sya ada 3.2 beri kat anak rkan skerja tpi ptung tu dbuat mcam ptung barbie

    ReplyDelete
  18. KAWAII JA!!!!!!!!!!!!!! Sya ada3. 2 dberi kat ank rkan tpi mcam ptung barbie dibuat nye =u=' tpi still comel

    ReplyDelete
  19. Comel nye.......sya ada 3.2 beri kat anak rkan tpi =u=' djarikan barbie

    ReplyDelete
  20. Comel nye.......sya ada 3.2 beri kat anak rkan tpi =u=' djarikan barbie

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!