Persiapan Raya 2015

by - 2:30:00 PM


Bagaimana persiapan raya korang tahun 2015 ni??

Alhamdulillah baju raya kami sekeluarga dah settle..tema royal blue! beli sepasang di Uptown Senawang.. baju jalan hakimi cukuplah dua pasang seluar jeans dan kemeja, untuk mama dan papa cukuplah sepasang baju raya tu..lain-lain pakai baju lama.. yang penting persiapan si kacak tu..ekeke :p

Baju sudah.. 
bab kasut anaksoleh ni pula jenuh mencari sebab jari jemari kembang sangat! last-last dapat la ala-ala crog jenama Adidas..satu lagi kasut sarung saiz 27! harap-harap selesa dengan dia..mama punya biasalah jenama Verns di hati..weee~~ :)




kasi mama melaram raya tahun ni..hakimi papa yang pegang/dukung.. mama memang tak larat dah.. perut makin membesar -_-"

haaaa bab biskut raya memang sah daku tak buat! ini ayah beli dah siap je.. yang daku beli kerepek,kekacang raya..sebab tahu kerepek,kekacang ni lebih laku dari biskut raya... mihmihmih




duit raya dah siap tukar RM1 dan RM5 untuk anak-anak sedara..dan anakanak yang datang beraya rumah ayah dapat lah nanti..hehehe

so... kita tunggu je raya nanti macam maner.. harap-harap meriah la.. kebetulan tahun ni dapat cuti raya lagi! yeyyy!!

eh! bagaimana persiapan korang pula..jom share!



You May Also Like

9 insan comel komen

  1. sy tinggal satu barang je tak capat lg hihi...selamat hari raya! :D

    ReplyDelete
  2. comel kasut tuuuu..:) selamat hari raya....:)

    ReplyDelete
  3. kita sama lah, royal blue jugak! =) hehehe

    ReplyDelete
  4. lawa kasut jijah.. heeeeee

    ReplyDelete
  5. kita shawal takde lagi.huwaaaaa...dah la esok keje lagi.

    ReplyDelete
  6. kite tak tukar duit rm1 lagi ><

    ReplyDelete
  7. jijah.. dh bape bulan? seronoknya.. lama xkomen kt page jijah.. heee

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah cukup persiapan raya tahun ni :)

    ReplyDelete
  9. Org pompuan dan kasut raya mmg xbleh d pisahkn ;)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!