Wednesday, February 16, 2011

Header Percuma dari Myung Dae dah siap!



hai..hai kalian :D

dalam entry ini jijah ade join contest yang di buat
oleh Myungdae
Header Percuma tu!

tapi yang bertuah cuma 10 orang terawal jer..

tapi sekarang header itu telah siap di buat oleh
pada hari ni!
dan telah dipostkan dalam blognya!

wah..wah...excited nak tengok hasil ciptaan dari Myungdae!
walaupon free...
tetap beliau buat cantik gitu!




ni buat daku sayang lebih kat blog Myungdae ni!
[opssssssss sayang blog ya]
hahaahah


ada lagi 9 orang Myungdae dah siapkan..
semua cantik2 sangat
so pergi lah terjah!
lau berminat Myung pon leh buatkan..
PM jer beliau ok...

dan sekarang jijah gunakan header myungdae untuk blog Cik Nur Azizah ni!

~Terima Kasih Myungdae~



10 comments:

  1. canteknyeee...jeles2 !! huuuuu ~

    ReplyDelete
  2. eh...cantek3...
    siyez....camyek gila header tuh...

    ok jijah, boleh tukar header skang..hehe:D

    ReplyDelete
  3. Waaa !! Thanks for the appreciate . Ni yang sayang jgk blog kamu . ( Blog Kamu ) HAHAHAHAHA =)

    ReplyDelete
  4. @cikida~ orang buatkan..hehehe jijah tak pandai buat!

    ReplyDelete
  5. @ayung~ hahaha nak tukar jap lagi..hahaha nak tgk sesuai dengan template tak..hahaha

    ReplyDelete
  6. @myungdae~ hahahaa meniru ayat orang! hahaah sebbek syg blog...

    ReplyDelete
  7. HAH !! Tulah . Nasib baik blog . HUHU

    ReplyDelete
  8. cantik header kott !
    Datang dari blog myung ni. ;p

    ReplyDelete
  9. thanks faa niza~ myung yg buatkan..hehe

    ReplyDelete
  10. cumil2..pink jugee! hehehe

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!