Wednesday, February 9, 2011

My hubby dengan Jamal Abdillah!


Assalamualaikum kalian :)


Siapa tak kenal dengan Jamal Abdillah??
hahahaha....tipu lah tak kenal!
Suara jantan tu wei.....mahal untuk dibeli tu[wakakaka]

Jamal Abdillah tetap hebat! vokal nya tiada tandingan!


lagu yang daku suka sangat pada Jamal Abdillah ni lagu Sandarkan Pada Kenangan dalam cerita Azura..duet dengan Ogy.. oooh yer lagu Sandarkan Pada Kenangan ni jugak mengingatkan daku dan hubby masa zaman cinta monyet sekolah menengah kami berdua!! bayangkan lah masa masih bersekolah tulis surat cinta..dan dalam surat tu ada lirik hubby bagi


["kenangan manis kau dan aku
takkan terluput
duri ranjau dalam bercinta lumrah dunia"]

sweetnya saat itu..dan sehingga kini daku simpan kesemua surat-surat cinta kami berdua..mungkin 1 hari nanti akan daku tunjukkan pada kalian semua...Mungkin....Insyallah :D



sila jangan jeles apabila my hubby bergambar dengan artis kegemarannya! nak-nak kami menjiwai kebanyakan lagu dari Jamal Abdillah ini..fuhyoo memang mantap lah suara Jamal ni..ooh my hubby pemalu sikit lau nak bergambar dengan orang popular...daku tersangat la paham! hahaha time ni hubby kata Jamal Abdillah datang kem dia buat persembahan..kat TLDM Kota Kinabalu..


p/s: tak mungkin ada lagi yang dapat menandingi kehebatan Jamal Abdillah!
tapi daku lebih sayang orang yang di sebelah Jamal Abdillah tu!!
my hubby the one and only!!


8 comments:

  1. wah..lamanya bercinta..may allah bless ur rltionship yerr..:)

    ReplyDelete
  2. alhamdulilah lama nak 9tahun dah...

    Mekasih dear....Insyallah allah merahmati hubungan ini...

    muah...syg kamu!

    ReplyDelete
  3. saye pun penah amik gambar dgn jamal..hehe

    ReplyDelete
  4. hehehe yeker ziema...
    die sporting tak?

    ReplyDelete
  5. nak sainn...

    kat dada.. hehe

    ReplyDelete
  6. terbelog: haha nape kat dada pulak. kahkahkah

    ReplyDelete
  7. syoknya dpt jumpa live
    suami ciksu pon suka ngn jamal ni :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!