Friday, February 11, 2011

Nak bagi hubby sesuatu :)


Assalamualaikum kalian :)


tadi kan...bakal mak mertua daku tepon daku..ngeeee :P
rasa cam dah lama jer daku tak calling dorang
nak pergi rumah dorang apa tah lagik
padahal rumah my hubby bukan jauh mane pon..10 minit jer dah sampai..
tapi alahai..kesiannya daku dah lupa dorang
dah anggap macam makayah sendiri dah! ngeee [gatal] hahaha

lau dorang tak call sampai bila pon daku tak call pon!
fuh sombong plak menantunya eh...huhuhu

bersama-sama kedua family :)


ok melalut sudah!
sebenarnya bakal mak mertua daku call sebab kawannya
nak pergi ke SABAH..
ha ape kena mengena dengan SABAH??

lar tak tahu ke...
kan my hubby menetap kat SABAH tu!

jadi mak mertua call lah mana tahu daku nak kirim sesuatu kat my hubby ni!
nampak tak?? dorang ingat kat daku ni!
yang punya lah sayang kat anaknya..hahaha


jadi,
daku cerita-cerita dengan mak daku ape ek nak bagi!
oh...nampaknya idea sudah datang!
dan ini adalah kegemaran my hubby!
masa hubby kat LUMUT dulu pon
daku bawakkan ini!
dan sangat daku tahu kegemarannya!

ok...
nak tahu apa daku nak bagi si hubby ni!
tunggu entry akan datang!
wuahahahaha :P


tadaaa :D


0 insan comel komen:

Post a Comment


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!