Saturday, February 26, 2011

Setahun Bersama Cik Azizah


Assalamualaikum kalian :D

Lilypie First Birthday tickers


hari ni dah 26 feb kan..maknanya harini jugak lah birthday blog Cik Azizah!! wah........daku dah genap setahun bergelar blogger! cayalah! hahaha baru setahun kan...masih muda lagik! hehehe so, silalah ucapkan SELAMAT HARI JADI untuk blog daku! yehaaaaa!! eh ko jijah kecoh sangat pulak! orang lain dah lama bergelar blogger tak kecoh pon..hehehe apa den kesah tu orang len! ngeee..silalah jangan jeles ok! hohoho

owah! menjadi blogger dalam masa setahun ni..pelbagai benda daku dah pelajari...kat blog ni jugak lah tempat daku meluahkan segala luahan hati dan dedikasi sepanjang diri berkecimpung dalam dunia blog! di sinilah asam garam daku,cerita sedih,marah tawa suka duka semuanya tersimpan dalam blog ni.. bagaimana daku berperang dengan perasaan sedih,stress semuanya daku luahkan dalam blog ni! dan masih ingat lagi jugak cerita gembira daku bersama my hubby berjalan-jalan tetapi kemudian sedih ditinggalkan si jejaka yang jauh di mata..semuanya terlukis dan tercatat dalam blog Cik Azizah ni! Blog ni memang diibaratkan sahabat sejati daku!! tak terluah dengan perkataan bahawa i love u my blog!!

tak lupa jugak bersama kawan-kawan follower "Disebalik tadbir" yang banyak memberi dorongan dan semangat untuk daku berblogging! tak putus-putus ucapan dari kalian semua! sangat-sangat terharu,ada jugak kalian sudi membaca cerita tak seberapa dari blog cik azizah ni!
kalian lah banyak membantu! Terima Kasih Semua!! :)

dan dalam setahun daku menulis dalam blog cik azizah ni..dah 344 entry yang daku tulis..walaupon daku tahu daku bukan selalu mengupdatekan entry!! dalam 1 hari ada lah dalam 2 entry sahaja! bermacam-macam kesah ada...dari dalam diri,kehidupan.tips-tips,petua,kesihatan semuanya dilakarkan dalam blog ini...

dalam setahun ni jugak! adalah beberapa contest,segmen,giveaway yang daku join! tak lupa juga award yang daku terima! sungguh terharu mengenali insan follower seperti kalian...kalian..dan kalian semua!! TERIMA KASIH sekali lagi!

pada sesiapa yang dah follow daku tapi daku tak follow kalian balik..sila tinggalkan jejak kalian! sebab daku tak dapat nak cari balik sebab tak de link! agak susah daku nak detect kalian semua!
dan daku juga ada sediakan bloglist "Suka layan ini blog" dan calon-calon yang tersenarai dalam bloglist tu adalah pada mereka yang banyak memberikan komen,semangat,ucapan dalam blog ni! mereka inilah yang banyak berjasa! [daku dapat cam muka yang sama je bagi komen membina dan seterusnya letakkan link dorang tu dalam bloglist daku]...

berbanyak template daku gunakan akhirnya template pink simple dari blogger juga jadi pilihan! selain ringan dan tak memberatkan loading blog!



header yang asalnya sangat tak cantik kemudian daku membuka contest untuk header cik azizah dan Alhamdulilah sambutan amat mengalakkan! semua header itu masih tersimpan kemas dalam folder daku dan jika ade kesempatan daku akan menggunakan kesemua header tersebut! banyak masa lagi untuk terus berblogging kan.. dan kini header yang daku gunakan ialah header dari sahabat DSB iaitu Myung dae




dan ini header free Mas Ahmad Safwan buatkan tadi untuk daku!
tapi daku belum menggunakan lagi header ni..


daku sudah terlalu banyak mengarut dalam entry ini! penat dah menaip ha..dan kalian mesti boring kan..ape lah cik jijah ni mencarut! hahaaha so, nanti kalian baca lagi entry terbaru dari daku..nantikan kemunculannya! Terima kasih banyak2 sebab sudi memenatkan tangan kalian tu mengskrollkan entry daku yang panjang lebar ni! wakakaka :P

akhir kata..teruslah mengikuti kisah-kisah dalam blog cik azizah ni k! jasa baik kalian amat lah menhargai!

p/s: berblogging memang best! daripada layan facebooking! hahaha keep in touch semua!! :)


6 comments:

  1. happy birthday blog.. hehehehe :)

    ReplyDelete
  2. @puteri~ sesama puteri :) muaaaahxx

    ReplyDelete
  3. jijah..vampire ada buat bloglist..cuba tengok kat belog..wiii..vampire terbang balik..

    ReplyDelete
  4. semoge truskan berblogging ye,.. awak blog awak cumel.. saye suke.. n folo,,
    jom folo balik

    http://holylightfarhaniza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. @nazrul~ ok2...t jijah join k...weeee~~

    ReplyDelete
  6. @farhaniza~ thanks dear :) jijah folo balik sudah...hehee

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!