Tak Main lah Hari Kekasih wei!

8:08:00 PM 3 Comments A+ a-




14 Februari??

Ermm...hari yang sibuk di ingati oleh para couple seluruh dunia! hari yang memperingati kekasih,hari berkasih sayang...macam tu ke??
Ah....Kenape nak sambut hari kekasih ni??

Setiap hari boleh berkasih sayang ape..Bukan takat hendak bagi coklat,bunga,kad atau tempah hotel [oppppsssssss!!] boleh bawak ke pelamin! Sebab tu lah banyak sangat baby buang kat tong sampah!

Daku pon bukannya baik sangat! Tapi kalian semua tahu kan amalan menyambut valentine ni takde pon dalam Islam ni! Kalian pikirlah sendiri! Hari Kekasih Bertopengkan Kasih Sayang jer..

Sebab ape...sebabnya ini merupakan perayaan keagamaan kristian! Umat Islam DIHARAMKAN meraikan /meniru perayaan AGAMA LAIN selain ISLAM!

Selain itu ini merupakan agenda orang kafir yang memusuhi Islam! yang mahu kita hanyut mengikuti jejak sumbang mereka dan Islam melarang umatnya terlibat dalam majlis yang mempersendakan Islam dan bercanggah dengannya.

Islam tidak mengiktiraf langsung hari kasih sayang! sebabnya kasih sayang dalam Islam bersifat universal tidak di batasi waktu pun!

ok! kalian baca lah fakta-fakta di bawah ni.. Lu pikirlah sendiri :)







selamat beramal :)



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

3 insan comel komen

Write insan comel komen
2/13/2011 8:42 PM delete

haha..sah2 la bodoh gi-la yang duk rapat2 kat hotel murah 2..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
2/13/2011 8:50 PM delete

@nazrul~ hotel murah kan da murah time camni! tu pasal la ramai buat maksiat time camni!huhu

kena pantau ni!

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!