Friday, February 11, 2011

Duit dah bertukar wajah


hei..hei... kalian :)

selalu asyik isu valentine je keluar kan..
tak abis-abis..
ha yang ni pon sama
sebelum ni heartbeat ni selalu jer keluarkan iklan
pasal valentine day yang tak lama jer lagi
jadi kita ni sebagai muslim terpaksa la mengiklankan heartbeat ni kat blog!
rasa tak baik kan seolah-olah kita mengesyorkan lagi valentine day ni!

tapi sekarang daku tengok heartbeat pon dah bertukar wajah
banner iklannya pon dah tak de dah valentine day!
mungkin pasal isu bising-bising sebelum ni..

baguslah kan,
tapi kalian boleh gak klik heartbeat ni
bukan semata-mata nak beli hadiah time valentine day jer
opssssss jangan sambut ok! HARAM!!
hari-hari biasa pon hari berkasih sayang jugak!
tak gitu kalian :)


pada sesiapa lum register duit dengan heartbeat ni
KLIK INI..
berblogging sambil menjana pendapatan!
tak ganggu nuffnang kalian pon..

Selamat Mencuba :)


jangan lupa klik heartbeat daku ni!

0 insan comel komen:

Post a Comment


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!