Monday, February 14, 2011

Mesej dari Mark Zuckerberg[Pengasas Facebook]


Assalamualaikum kalian :)



daku dapat mesej ini kat Facebook...
daku tak pasti benda ni betul atau tidak
tapi mesej ini di sampai-sampaikan..
daku pon terus send ke 15 orang rakan daku..

kalau kalian nak jugak
hantar kepada kawan kalian..
kalian copy dan paste kat bawah ni...
ok...



Sorry that I had to send this message. Since
Facebook has recently become very popular,
has become the many complaints that
Facebook has become unacceptably slow. The
report shows that the reason is that Facebook
has a number of non-active members and,
secondly, many new Facebook members. We
want to send this message to see whether
you're active members or not. If you're
aktiviinen, can you send this message to at
least 15 users. Use the "Copy - Cut and Paste"
to show that you are still active. Those who
do not send this message within 2 weeks in,
will be removed in order to get more space.
Send this message to your friends to show
me that you are still active, and do not want to
be removed.
Facebook founder
Mark Zuckerberg

Maaf saya terpaksa menghantar mesej ini.
oleh kerana facebook menjadi sangat popular
kebelakangan ini, banyak aduan bahawa
facebook menjadi lembab (lambat). Laporan
menunjukkan bahawa penyebabnya ialah
terdapat beberapa ahli tidak aktif dan yang
kedua, banyak ahli baru. kami menghantar
mesej ini untuk mengenalpasti sama ada anda
adalah ahli aktif atau tidak. jika anda aktif, boleh
anda hantar mesej ini kepada sekurang-kurang
15 pengguna. guna 'copy/cut and paste' untuk
menunjukkan bahawa anda masih aktif.
sesiapa yang tidak menghantar mesej ini
dalam masa 2 minggu akan disingkirkan untuk
mendapatkan lebih ruang. Hantar mesej ini
kepada rakan anda untuk menunjukkan
bahawa anda masih aktif dan tidak mahu disingkirkan.
Pengasas Facebook
Mark Zuckerberg



dan
jangan malu-malu nak add daku kat Facebook k..
see u there :D




opssssss lupa!

like page ni jugak tau!




TenQ so much dear :D

1 comment:

  1. betul ke benda ni??takut alief dgr..tak pasal2 fb alief di remove..huhu...awak,kalau awk sudi,awk dtg singgah blog alief..kalau awak rasa blog alief menarik dan best,awk free to follow..tapi,kalau awk rasa blog alief tak best dibaca,,awk jgn paksa diri nak follow taw..hhuhu..awk follow kalau awk rasa blog alief ni boleh mmbuatkan anda tersenym..thanx awk..selamat berkawan...huhu

    ENTRY BARU ALIEF..rugi kalau tak baca.. -->"kalau korang berani,sila baca..kalau tak berani,sila ajk kawan sebelah utk baca bersama korang..deaL???""

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!