Jeans Ibu Mengandung


Baby bump daku dah mula kelihatan bila kandungan sudah pun berusia tiga bulan..
no more normal jeans for me.. huhuhu
kena elakkan memakai jeans yang ketat terutamanya di bahagian perut sebab boleh menjejaskan tumbesaran bayi.
jadi bila mengandung ni harusslahh cari seluar jeans maternity juga..
sebab jeans ni memang pilihan daku untuk berjalan..
kekok lah kalau berjalan tanpa memakai jeans.. hehehe


so dah gaji ni wajib la rembat satu untuk di beli... hehehe
kat Kota Kinabalu mane ada Jusco, kat Parkson pon takde jual maternity wear..
terpaksa la beli online.. huhuhu

eh mengandung pon mesti lah bergaya
baru la nampak lebih berseri-seri.. hehehe


Previous
Next Post »

33 insan comel komen

Write insan comel komen
Sally Yatiey
AUTHOR
3/02/2013 1:09 PM delete

Wah.. bagus jeans ni kak ^_^

Reply
avatar
3/02/2013 1:37 PM delete

betul tu... jgn pakai bju ketak2.. biar longgar baby n kita pun selesa

Reply
avatar
MarnieyZ
AUTHOR
3/02/2013 3:54 PM delete

wahh, nampak segak bergaya. hehe

Reply
avatar
3/02/2013 4:26 PM delete

sekarang jeans untuk ibu ngandung cecantikkan...dulu2 time prgnant saya suka beli kat mothers club tak pun mickey mumm

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
3/02/2013 7:28 PM delete

@Sally Yatiey kena pakai jeans mengandung pulak.. yg ada getah..huhu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
3/02/2013 7:28 PM delete

@◕ D Y S H A S A H H I R ◕ itulah kak.. nurse pon tegur hari tu..huhu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
3/02/2013 7:29 PM delete

@MarnieyZ tunggu bila akak memakainya yer..hehe :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
3/02/2013 7:30 PM delete

@(Lizz) http://haslizalizz.com/ oh yeker.. jijah tak jumpa kedai2 tu kat sabah.. kalau kat semenanjung banyak la pilihan..

Reply
avatar
cik chinta
AUTHOR
3/02/2013 9:16 PM delete

bli kt suria sbh rtu, sbb da 6m mmg xmuat jeans. Butik 9month. Ad jg d kk times square. Hihi

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
3/02/2013 9:52 PM delete

@cik chinta ooo dua tempat tu jijah jrg shooping..hehe ok2 t try lah.. tq info yer..

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
3/02/2013 11:39 PM delete

hot mama gitu.. :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
3/03/2013 9:17 AM delete

@Chic Na hehe ofkos la yunk :)

Reply
avatar
adnil linda
AUTHOR
3/03/2013 11:09 AM delete

tyme pegnen selekeh je...pkai treksut je..da la curik treksut inciksuami..hehehe

Reply
avatar
3/03/2013 12:11 PM delete

mama dia hepi, baby pun hepi sekali. :) hihi.

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
3/03/2013 12:25 PM delete

@adnil linda elok lah tu kongsi mengongsi..hee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
3/03/2013 12:28 PM delete

@Eza Boom Boom :) hehe harap2 camtu la.. :)

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
3/03/2013 5:50 PM delete

heee...baru tau ade maternity jeans.Take care jijah n baby:)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
3/03/2013 11:06 PM delete

@LiNda InsyaAllah linda :)

Reply
avatar
Nurul Husna
AUTHOR
3/04/2013 8:58 AM delete

saya dah start pakai maternity jeans ni start kandungan 2 bulan lebih...selesa sgt.. :)

Reply
avatar
eima
AUTHOR
3/04/2013 11:14 AM delete

kat scarlett belambak tp kat sana tak de eaon plak ..hihi ....kedai maternity tak de ek ...alahai ...kena balik sini beli byk2 la

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
3/04/2013 11:44 AM delete

wah2x...nk jgk..tp kena tnggung tahun2x akan dtg..hihi ^^

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
3/04/2013 3:06 PM delete

online on online la jijah ..;)
janji dapat dik :)

Reply
avatar
Mrs Velentine
AUTHOR
3/06/2013 4:04 PM delete

makin moden sudah kan skg..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
3/07/2013 11:27 AM delete

@QasehnyaRania beli online masalahnya perkhidmatan pos kat sini pulak sengal! huhuhu

Reply
avatar
Mrs Lurve
AUTHOR
3/08/2013 10:11 AM delete

akak dulu berminat gak dgn jenas preggy nie, tp bila pk nk solat susah..sbb kainya yg lebih tebal berbanding maternity pants biasa..terus xjadi beli..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
3/08/2013 12:56 PM delete

@Mrs Lurve untuk jijah jalan2 boleh la...lebih selesa,.

Reply
avatar
3/10/2013 11:29 PM delete

baguslah ade jeans untuk ibu mengandung ni..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
3/11/2013 9:58 PM delete

@Azhafizah Md Nor bagus kan.. senang nak bergaya sakan..hee

Reply
avatar
3/13/2013 10:30 AM delete

akak!..kat CP banyak kedai jual maternity wear...suar jeans pun ada tau...kena rajin survey je..sbb dy bukan kedai khas tuk maternity woman....mcm kat Dyna Jaya,..dgn satu kedai tu,eca lupa lak nama dia.kt 1B ada satu kedai mmg tuk ibu mengandung.hehehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
3/13/2013 3:51 PM delete

@Eca Dwinky Asha oo xde kedai khas yer..patut susah nak jumpa.. akak bukan kaki shooping nak cari 1/1 kedai..hahaha

Reply
avatar
Dani Mohamad
AUTHOR
11/26/2013 11:54 AM delete

cmne nk beli jeans tu sis? sy cari dlm web xde pun... ;(

Reply
avatar