Saturday, March 2, 2013

Jeans Ibu Mengandung


Baby bump daku dah mula kelihatan bila kandungan sudah pun berusia tiga bulan..
no more normal jeans for me.. huhuhu
kena elakkan memakai jeans yang ketat terutamanya di bahagian perut sebab boleh menjejaskan tumbesaran bayi.
jadi bila mengandung ni harusslahh cari seluar jeans maternity juga..
sebab jeans ni memang pilihan daku untuk berjalan..
kekok lah kalau berjalan tanpa memakai jeans.. hehehe


so dah gaji ni wajib la rembat satu untuk di beli... hehehe
kat Kota Kinabalu mane ada Jusco, kat Parkson pon takde jual maternity wear..
terpaksa la beli online.. huhuhu

eh mengandung pon mesti lah bergaya
baru la nampak lebih berseri-seri.. hehehe



33 comments:

  1. Wah.. bagus jeans ni kak ^_^

    ReplyDelete
  2. betul tu... jgn pakai bju ketak2.. biar longgar baby n kita pun selesa

    ReplyDelete
  3. wahh, nampak segak bergaya. hehe

    ReplyDelete
  4. sekarang jeans untuk ibu ngandung cecantikkan...dulu2 time prgnant saya suka beli kat mothers club tak pun mickey mumm

    ReplyDelete
  5. @Sally Yatiey kena pakai jeans mengandung pulak.. yg ada getah..huhu

    ReplyDelete
  6. @◕ D Y S H A S A H H I R ◕ itulah kak.. nurse pon tegur hari tu..huhu

    ReplyDelete
  7. @MarnieyZ tunggu bila akak memakainya yer..hehe :)

    ReplyDelete
  8. @(Lizz) http://haslizalizz.com/ oh yeker.. jijah tak jumpa kedai2 tu kat sabah.. kalau kat semenanjung banyak la pilihan..

    ReplyDelete
  9. bli kt suria sbh rtu, sbb da 6m mmg xmuat jeans. Butik 9month. Ad jg d kk times square. Hihi

    ReplyDelete
  10. @cik chinta ooo dua tempat tu jijah jrg shooping..hehe ok2 t try lah.. tq info yer..

    ReplyDelete
  11. tyme pegnen selekeh je...pkai treksut je..da la curik treksut inciksuami..hehehe

    ReplyDelete
  12. mama dia hepi, baby pun hepi sekali. :) hihi.

    ReplyDelete
  13. @adnil linda elok lah tu kongsi mengongsi..hee

    ReplyDelete
  14. heee...baru tau ade maternity jeans.Take care jijah n baby:)

    ReplyDelete
  15. saya dah start pakai maternity jeans ni start kandungan 2 bulan lebih...selesa sgt.. :)

    ReplyDelete
  16. kat scarlett belambak tp kat sana tak de eaon plak ..hihi ....kedai maternity tak de ek ...alahai ...kena balik sini beli byk2 la

    ReplyDelete
  17. wah2x...nk jgk..tp kena tnggung tahun2x akan dtg..hihi ^^

    ReplyDelete
  18. online on online la jijah ..;)
    janji dapat dik :)

    ReplyDelete
  19. @QasehnyaRania beli online masalahnya perkhidmatan pos kat sini pulak sengal! huhuhu

    ReplyDelete
  20. akak dulu berminat gak dgn jenas preggy nie, tp bila pk nk solat susah..sbb kainya yg lebih tebal berbanding maternity pants biasa..terus xjadi beli..

    ReplyDelete
  21. @Mrs Lurve untuk jijah jalan2 boleh la...lebih selesa,.

    ReplyDelete
  22. baguslah ade jeans untuk ibu mengandung ni..

    ReplyDelete
  23. @Azhafizah Md Nor bagus kan.. senang nak bergaya sakan..hee

    ReplyDelete
  24. akak!..kat CP banyak kedai jual maternity wear...suar jeans pun ada tau...kena rajin survey je..sbb dy bukan kedai khas tuk maternity woman....mcm kat Dyna Jaya,..dgn satu kedai tu,eca lupa lak nama dia.kt 1B ada satu kedai mmg tuk ibu mengandung.hehehe

    ReplyDelete
  25. @Eca Dwinky Asha oo xde kedai khas yer..patut susah nak jumpa.. akak bukan kaki shooping nak cari 1/1 kedai..hahaha

    ReplyDelete
  26. cmne nk beli jeans tu sis? sy cari dlm web xde pun... ;(

    ReplyDelete

Assalamualaikum... Hai Blogger Hebat!
Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini...
Korang Komen Jijah, Jijah Akan Komen Blog Korang Pula Yer.

Tq

Copyright © ♥Cik Azizah♥ Designed by azhafizah.com