Friday, March 22, 2013

Jijah Lah Pemilik Voucher KFC Snack Plate Dari www.duniashida.com


Rupanya ada kejutan lagi lepas jijah dapat button badge dan bookmarks dari blogger ini...
happy plus terharu kaooo aku ni...
korang tahu kenapa jijah happy........

sebabbb
:
:
v




sebenarnya jijah lah penerima vouncher untuk Pembaca Setia Blog Shida!!!

nah... ini yang shida war-war dalam blognya tempoh hari...

Yang satu ni shida nak simpan nak beri pada Pembaca Setia Blog Shida, kira macam shida belanja dia makan lah. Voucher ni sah laku sampai 31 December 2013 setahun dia tahan tau. Nak makan bila-bila pun tak ada masalah. Cuma pembaca setia tu masih dalam pemerhatian oleh shida. Dari segi apa shida tak nak lah huraikan cuma kalau korang pernah ada pembaca setia mesti korang tahu dari segi apa yang akan shida nilai betul tak? Shida betul-betul nak hargai "pembaca setia" blog shida.
Shida tak nak beritahu sekarang sebab shida nak buat kejutan kepada dia. So Voucher KFC ni shida dah pun Pos ke rumah pemilik sebenar voucher ni dan shida nak dia sendiri yang beritahu dia adalah penerima voucher tersebut. So kalau korang nak tahu siapa pemilik voucher ni kena tunggu lah sampai voucher ni tiba ke pemilik sebenar. Wahhhh suspen tak? shida berharap voucher ni dalam keadaan baik bila sampai ke rumah pemilik sebenar nanti. 


Ya Allah shida.....terharunya jijah...nangis sebak ni... 
Ya Allah..syukur anak dalam perut ni shida, dapat merasa auntie shida belanja KFC... 
Alhamdulilah3x..
jauhnya shida sanggup pos untuk jijah kat sini...
selamat sampai pada jijah semalam dalam keadaan baik.. syukur :)


Dan surat tu serius jijah sebak, shida masih ingat lagi saat2 kita baru-baru blogging..
kita blogpecut sama-sama, borak-borak kat shoutmix (masa tu shoutmix popular) 
kita kenal lama tapi baru sedar masing-masing tak follow blog lagi..hehe kelakar..
serius shida.. kenangan tu tetap terpahat dalam ingatan jijah ni...
dan sampai bila-bila jijah takkan pernah lupakan..


Terima kasih shida kerana sudi bagi hadiah yang sangat-sangat bernilai ni..
Terima kasih shida..^___^
InsyaAllah balik semenanjung nanti jijah akan tunaikan voucher ni..
dan kalau boleh masa tu celebrate dengan shida.. moga-moga tercapai.. InsyaAllah Amin...


Terima Kasih Shida...
Luv u so muchhh!



33 comments:

  1. wah.. bestnya.. ^_^ kongsi sikit..

    ReplyDelete
  2. jijah tahniah,,penerima voucher KFc,,rezeki

    ReplyDelete
  3. waaahhh..rezeki jijah n baby..sedapnye :)

    ReplyDelete
  4. Jijah rupanya orang tu.. bertuah jijah, rezeki anak tu. nanti boleh makan sama2 dengan suami.. :) aida yg baca ayat jijah bawah tu pun tetiba rasa sedih.. T_T masa tu jijah tak kawen lagi.. selalu lepak sesama kan. Blog pecut tu yang paling dirindui.. sekarang memasing dah bz haluan masing2 pun dah lain.. sobs.

    ReplyDelete
  5. bestnya jijah. blanja makan buleh?? hihi

    ReplyDelete
  6. hihiihi...rezeki jijah... :) aritu dpt rasa dh.mmg tepat tekaan hati ni upe yer..nnt dptlah baby merasa auntie shida blanja kfc ^^

    ReplyDelete
  7. hehe..tahniah jijah!
    mmg rezeki jijah & baby tu..;)

    ReplyDelete
  8. alall comeynyeee..kenangan smpi bile2 kan bile jmpe org baik2 ngn kte?;)

    lama xbaca n x wt blog jgk, ni bru ade masa. teringat jijah. skg kndungan dh 4 bulan ye?bestnye..harap sehat2 je..

    erin ade join contest n mention nma jijah. klu ade msa n rajin nk join, jemputl tgk my blog yer:)

    http://joinsharefun.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    stay in touch

    ReplyDelete
  9. @Diari Si Froggie betul tu aida.. masa tu kita sama2 belogpecut kan.. rindunya.. skrg macam terbatas pulak kita nak borak sesama..

    ReplyDelete
  10. @Shizan Syafik alaa dapat 1 pinggan je yunk..hee

    ReplyDelete
  11. @ayut yeker.. wah tepat tekaan ayut yer... hehe haah mst mau cakap gan baby ni auntie shida belanja mama kfc..hehe

    ReplyDelete
  12. Tahniah kak .

    Ah, hda pon tacing baca ayat aqk. (kesat air mata)

    hehe :D

    ReplyDelete
  13. wah..bestnyer dpat voucher kfc..

    ReplyDelete
  14. nyummm...nk mkn. Tp ltih nk drve.

    ReplyDelete
  15. congratz, jijah.. smoga murah rezki slalu ^^

    ReplyDelete
  16. tahniah jijah.. tuah baby tu :)

    ReplyDelete
  17. @syiela Alhamdulilah kak.. rezeki baby nak makan org belanja..hee

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah rezeki jijah n baby.wahh..nanti nak join leh?hee

    ReplyDelete
  19. tahniah jijah. makan tu jgn lupa org kat sini ye. hehe.

    ReplyDelete
  20. @Azhafizah Md Nor boleh2.. kita pakat jumpa sama2 kan.. bila la agaknya tu..hehe

    ReplyDelete
  21. @Nurul Faiz kalau dah makan tu tak pandang kiri kanan dah kak..ngeee

    ReplyDelete
  22. tiba2 akak pun rs terharu baca entry ni :)

    ReplyDelete
  23. tahniah baby dan ibunya yg comel.. hehe

    ReplyDelete
  24. @IntaNBerliaN kan.. jjah bertripple terharu..huhu

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!