Sunday, July 13, 2014

Attention Top Komentator Jun 2014


~sticky post~


Salam ramadhan  harap-harap semua sihat hari ni..
sempena bulan ramadhan dan bakal aidilfitri lebih kurang tiga minggu lagi..
jijah nak bagi kad raya tanda kenang-kenangan untuk top komentator blog ziezah.com ni :)




Top Komentator Jun 2014 seperti di atas.. sila tinggalkan nama, alamat dan no fon dalam kotak komen ni. jijah tak publish komen tu :)




inshaaAllah ni kad raya yang bakal di layangkan kepada pembaca setia blog ziezah.com! yeyyy!! terima kasih semuaaa ^____^ hug ketat2..




22 comments:

  1. tq Jijah.. Ros dah bagi maklumat yg Jijah nak tu :) hihi

    ReplyDelete
  2. wahh bestnya ni..Tahniah semua yang tersenarai..alamat fiza ade lagi kan jijah :) terima kasih.

    ReplyDelete
  3. Tq jijah..

    tak sgka trsenarai lak..ekekek..

    ReplyDelete
  4. wah...tahniah...nak jugakkkk...hehehe

    ReplyDelete
  5. tahniah ... ai kali ni bz memanjang tak sempat nk tgk blog .. hihi

    ReplyDelete
  6. salam. tahniah semua yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  7. bertuahnya dapat kad raya.. rajin jijah mengepos..

    ReplyDelete
  8. tahniah buat semua komentar..:)

    ReplyDelete
  9. waa... bestnya kalau tersenarai

    ReplyDelete
  10. yeay!! sukanya nak terima kad raya.. terima kasih kak jijah..:)

    ReplyDelete
  11. eh, nama akak ada... hihii... nanti akak pm dkt fb

    ReplyDelete
  12. Wah..tahniah buat semua.. xD

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum.. tahniah buat semua top komentar.. :)

    ReplyDelete
  14. Tahniah kpd yg tersenarai.. :)

    Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz"

    ReplyDelete
  15. waahahahaha 1st ni.. tersenarai.. yihaaa.. maseh banyak2 jijah

    ReplyDelete
  16. eh tetibe nak tny akak dh bg ke blum..lupe lak

    ReplyDelete
  17. wah.bestnyaa dapat kad raya ^^v

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah dah sampai pun jiejah :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!