Wednesday, July 9, 2014

Mini Popia Ikan Bilis Yang Sedap!


Alhamdulillah rezeki menang giveaway mini popia ikan bilis dari blog nusha yui. hadiah 1 bekas popia ikan bilis. 


jauh popia ikan bilis ni datang dari semenanjung menemui tuannya di sabah... hehehe Alhamdulillah dalam keadaan baik. lepas je buka puasa terus buka makan!

krup krap krup krap.. memang ranggup.. inti ikan bilis yang memang terasa lah ikan bilis.. serius memang sedap! tak tipu weii~~




tengok tv sambil makan.. tanpa sedar tinggal sikit.. nasib la ada balance sebab nak bagi encik suami rasa bila dia balik weekand nanti.. boleh la order dengan yui lepas ni untuk raya. 

so pada sesiapa nak mini popia ikan bilis ni.. boleh order dengan yui kat sini--> blog nusha yui <--. serius pasti puas hati!

terima kasih ye yui.. moga bisness yui dan keluarga bertambah maju.. Amin...... ^___^





8 comments:

  1. Alhamdulillah.rezeki Yui.. tahniah yer yui ..

    ReplyDelete
  2. wahh nampak kesedapan tu jijah oii

    ReplyDelete
  3. hihi.. tq dear..

    aamiin.. moga2.. nak order roger naa =)

    ReplyDelete
  4. mmg sedap nih.. makan tak sedar habis sebalang.. hehe..

    ReplyDelete
  5. sedapnyaa.. krupp krapp bunyi.. mkn bnda mcm ni dpn tv mmg tak sedar lah kak..hahaha..

    ReplyDelete
  6. baca entry nih pun dh buat akak terpikat

    ReplyDelete
  7. mmg sedap yui nye popia..smpai ank buah shida ngadap dia saja mkn dh tinggal setengah hahaa..xdan taruh raya nih..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!