Sunday, July 20, 2014

Kad Raya Ziezah.Com Selamat Di Pos Sudah


Pertama kali blog ziezah.com ni ada kad raya sendiri! wahh mengada2 kan.. huuu~
bila jadi blogger rasa seronok exchange kad raya tau..
paham2 jelah zaman sekarang mane laku kad raya.. ye tak??

jadi bila ada kad raya sendiri... tampal setem.. tulis alamat dan pos tak ke punyai nilai sentimental di situ??
aku sukaaa!!



betul2 limited edition sebab tak banyak print! Alhamdulillah dah selamat pos jumaat lepas.. 
harap-harap kad raya ni selamat sampai menemui tuannya sebelum hari raya.. 
jauh wei sebarang laut kad raya ni terbang.. merentas laut china selatan gitu... simpan tau!


*p/s: ada nak exchange lagi ke? tinggal 5 keping kot.. tinggalkan alamat di bawah. isnin pos..
harap2 sempat sampai sebelum raya..*



9 comments:

  1. Assalamualaikum. Hi sis... Nice blog. Done follow your blog. Follow me back. www.waniameen.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. salam. semoga kad itu selamat sampai hehee

    ReplyDelete
  3. alahai cntiknya. mmg kena simpan le kan kalau dpt ni. ada gmbr kimi comel tu.gerammm
    jijah bila balik semenanjung? lama ke cuti raya nanti..

    ReplyDelete
  4. wahhh ... caya la jijah siap ade kad raya blog sendri tu ...

    ReplyDelete
  5. seronok ade kad raya sendiri kan..harap sampai dengan selamat

    ReplyDelete
  6. dah dpt jiejah :) cepat juga hehee seberang laut gitu hehee :)

    tq jiejah atas kad raya tu :)

    ReplyDelete
  7. Jijah, Ros dah dapat kad dari Jijah petang semalam. terima kasih ye Jijah.. :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!