Tuesday, July 8, 2014

Tiket Kapal Terbang dan Permohonan Kemudahan Tambang Mengunjungi Wilayah Asal



Cuti raya belum pasti dah approve ke tak.. tapi dah apply tiket kapal terbang.. kalau nak beli tiket sendiri 3 baranak ni confirm la mahal kan.. tu try apply kemudahan yang ada :) harap-harap dapat cuti raya dan tiket kapal terbang kerajaan ni.

ini buat kali kedua jijah apply Borang Permohonan Kemudahan Tambang Mengunjungi Wilayah Asal untuk tiket kapal terbang. setahun sekali boleh guna.. 





borang ni kena kepilkan sekali dengan 
1/ ic suami isteri
2/ surat beranak anak
3/ sijil nikah suami isteri


cuti raya ni apply tak lama lima hari je.. takut tak dapat cuti kalau lama-lama ni.. kerja nurse ni biasalah susah nak dapat cuti. lebih-lebih lagi majoriti ramai staff Islam. huhuhuhu 

harap sangat dapat cuti raya. andai kata tak dapat boleh call agen tiket kapal terbang tu untuk open date tarikh lain. 


p/s: inshaaAllah dapat cuti raya. first time kami suami isteri nak beraya dengan si kecik zulhakimi zaim ni.  mood excited!!



24 comments:

  1. semoga segala urusan jijah dipermudahkan oleh Allah..seronoknya beraya dengan orang baru si kecik kimi tu :)

    ReplyDelete
  2. moga semua dipermudahkan jijah..

    ReplyDelete
  3. Fiqa doakan jijah dapat cuti raya...

    ReplyDelete
  4. semoga dipermudahkan sis..
    InshaAllah

    ReplyDelete
  5. boleh la raya sakan dgn kimi ye tahun ni..

    ReplyDelete
  6. mesti dpt punya cuti raya tu...wah excited kan beraya bersama anak

    ReplyDelete
  7. harap2 lulus la cuti tu ye.. hihi... moga di permudahkan segala urusan... :)

    ReplyDelete
  8. inshaAllah dapat cuti tu.. Ameen.. :)

    ReplyDelete
  9. kiteorang sekarang pakai online sistem dah..xpayah isi borang macam ni lagi..dulu kelam kabut nak isi pastu ank mintak sign pegawai lagi huhu..

    ReplyDelete
  10. Ros doakan Jijah dapat cuti raya tu..

    ReplyDelete
  11. dulu selalu isi..dulu2 tahun sekali jer boleh mohon

    ReplyDelete
  12. jijah... akak dah dapat dah tiket.. lulus tiket terus apply cuti.. hehehe.. good luck ea.. :)

    ReplyDelete
  13. untungkan kerja ngan kerajaan .... mcm2 kemudahan .....

    ReplyDelete
  14. moga mudah urusan jijah n family. memang sedih kalau xapprove cuti tu. ayu nak cuti 3 hari ni pun xtau pass x, ehehehe

    ReplyDelete
  15. semoga kak ziezah dapat cuti iye? hhehe

    ReplyDelete
  16. sukanyaa.. mesti sedara semua menunggu je kan..:)

    ReplyDelete
  17. mmg xcited kan bila nak beraya dgn anak.. kimi mesti seronok.. mesti ensem pg raya nanti.. hihi

    ReplyDelete
  18. kite nye tiket pon da approve, tp xle gn utk raya. ritu hantar bulan 4 pon x lepas. last2 guna utk balik akhir taun. tpaksa bli sinri. lama x masuk blog. hahaha...kimi da beso pon.

    ReplyDelete
  19. semoga dipermudahkan urusan untuk balik beraya.. :)

    ReplyDelete
  20. salam. insyAllah..kan dapat. semoga semuanya dipermudahkan..

    ReplyDelete
  21. in shaa Allah semoga dipermudahkan

    ReplyDelete
  22. mudah mudahan dpt nnti.aamiin
    sama la mcm adik ipar ciksu. dlu dia pon ddk sabah jga.
    skrg dh blk ddk kat spital kajang.tu pon cuti tak lama. raya ke 3 ni dh start keja.

    ReplyDelete
  23. mestilah excited jiejah oii..terasa auranye hehe..moga lulus tau syg :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!