Tuesday, July 22, 2014

Kasut Raya 2014!


Nak raya! nak raya!
setiap tahun pasti akan beli kasut raya! dan semestinya jenama VERNS pilihan hati.. 

konon nak pakai sandal/ bertumit untuk raya nanti.. baru nampak cun! 
sekali encik suami berkenan dengan kasut flat ni. katanya stylo.. 
emm apa yang suami nampak cantik.. cantik la bagi isteri ye tak?? ok menurut perintah suami! ececeh~~




pakai kasut flat ni dengan pakai baju raya purple.. amacamm agak2 comel tak puan jijah di situ?? muahahhaa :P



p/s: perlu beli lagi sepasang kasut sandal untuk jalan2..huhuhu




24 comments:

  1. cantik kasut..senang nak berjalan laju je melangkah pakai flat kan.

    ReplyDelete
  2. waahh!! cantik lah simple ja....menarik

    ReplyDelete
  3. sy pun tahun nih kasut jenama verns.. kali pertama jumpa kasut tuh terus jtuh cinta.. laju je tangan mengambik..hehehe

    ReplyDelete
  4. Huwaaaaa belum beli kasut lg....

    ReplyDelete
  5. cantik!! scantik puan jiejah kita ni :)

    ReplyDelete
  6. merah ang ang kasut jiejah..heheh

    ReplyDelete
  7. MG pun kasut flat jugak taun ni :)

    ReplyDelete
  8. alahai comelnye kasut jijah.. cam kasut kanak2 je..heeheh.. akak tawun ni pakai sandal asadi je.. hahaha!

    ReplyDelete
  9. ha ah la, cantik kasut tu..pandai en.suami jijah pilih..sy pon belum shopping kasut raya lg nie, baru je siap shopping baju2 raya smlm..hihi

    ReplyDelete
  10. eh eh comel je kasut..geram tgk.

    ReplyDelete
  11. comel.. warna di tu yang menarik tu Jijah :)

    ReplyDelete
  12. cantik laaa..saya memang feberet kasut merah ni..tak kisah la pakai baju kaler apa pun..huhu

    ReplyDelete
  13. cantik laaa..saya memang feberet kasut merah ni..tak kisah la pakai baju kaler apa pun..huhu

    ReplyDelete
  14. nk cari jugakla .. comey arr

    ReplyDelete
  15. cntik la.simple.ciksu pon suka pakai kasut flat..

    ReplyDelete
  16. cantik... ni yg xsabar nak bersalin nanti blh pakai kasut yg cantik2.. hihii...

    skrg tgh mngandung ni just pakai kasut yg selesa utk bawak perut je... ekkeek

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!